Άλιμος: Συλλήψεις σχετικά με αναίτια επίθεση ανηλίκων σε συμμαθητές – [ΒΊΝΤΕΟ

0
29

Στον Άλιμο, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με την αναίτια επίθεση που δέχθηκε μια ομάδα από μαθητές γυμνασίου. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καραϊσκάκη, όταν περίπου 30 ανήλικα άτομα επιτέθηκαν σε αγόρια και κορίτσια 14 ετών.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, επιβεβαίωσε τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην επίθεση. Η επίθεση, σύμφωνα με τις δηλώσεις των θυμάτων, έγινε χωρίς καμία αφορμή, καταλήγοντας σε τραυματισμούς δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Οι ανήλικοι δράστες πλησίασαν την ομάδα μαθητών και, χωρίς αιτία, τους επιτέθηκαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ζήτησαν από τα θύματα να δηλώσουν αν προέρχονται από τον Άγιο Δημήτριο, εκδηλώνοντας αντιπαράθεση με άλλους ανήλικους. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε πριν ακόμα απαντήσουν τα παιδιά, με τους επιτιθέμενους να επιτίθενται αναιτιολόγητα.

Οι γονείς των θυμάτων πρόκειται να υποβάλουν μήνυση, ζητώντας τον έλεγχο του υλικού από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ, προκειμένου να διερευνηθούν περαιτέρω οι συνθήκες της επίθεσης.