Αποκαλύπτονται οι δράστες της επίθεσης στο Γκάζι – Αρχές εντοπίζουν υπηκόους της Αλβανίας – [Βίντεο]

0
5

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι που συνέβησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023). Πρόκειται για σκληρούς μπράβους αλβανικής υπηκοότητας, που έχουν προκαλέσει τις αρχές και στο παρελθόν. Ο ένας από αυτούς σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει, φαίνεται ότι είναι ο ίδιος που είχε σκοτώσει έναν άνδρα τον Μάρτιο του 2023 στη Νέα Ιωνία.

Επιπλέον, ο ένας από τους τρεις τραυματίες παρείχε ενδελεχή κατάθεση σχετικά με τα γεγονότα πριν από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τον 28χρονο, καθώς καθόντουσαν σε ένα μαγαζί στο Γκάζι, ένα ανθρακί τζιπ πέρασε με υψηλή ταχύτητα, ρίχνοντας λασπόνερα πάνω τους. Αφού αντέδρασαν, οι άγνωστοι άνδρες σταμάτησαν το αυτοκίνητο, επικαλούμενοι προσβολή, και μετά από νέα αντίδραση από τους πεζούς, ο ένας από αυτούς εξαπέλυσε πυροβολισμούς.

@megafono.gr Σοκαριστικό βίντεο με τους πυροβολισμούς στο γκάζι! 17/12/2023 #gazi #γκαζι #πυροβολισμοι ♬ πρωτότυπος ήχος – megafono.gr