Αττική χωρίς ταξί σήμερα: Οδηγοί σηκώνουν χειρόφρενο ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο

0
11

Σήμερα και αύριο, η Αττική θα βρεθεί χωρίς ταξί λόγω της συμμετοχής των αυτοκινητιστών στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ως αντίδραση στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να πραγματοποιήσει δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις έως και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή του για τη φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης και αποφάσισε να πραγματοποιήσει 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο (Τετάρτη).

Κατά συνέπεια, δεν θα υπάρχουν ταξί στον δρόμο, και η κυκλοφορία στην πόλη αναμένεται να επηρεαστεί. Το ΣΑΤΑ καλεί και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση θεωρούν απαραίτητη.

Οι αυτοκινητιστές εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θεωρούν ως επίθεση κατά της ατομικής επιχειρηματικότητας και ως πράξη που πλήττει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις δημοκρατικές αξίες.