Δημοσιογράφος του CNN διακόπτει συνεχώς τον Βιβέκ στα όσα έλεγε για την 6η Ιανουαρίου 2021 – [Βίντεο]

0
10

Η 6η Ιανουαρίου 2021 ήταν μια ιστορική ημέρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το Κογκρέσο έπρεπε να επικυρώσει τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020. Ωστόσο, ορισμένοι υποστηρικτές του τότε προέδρου, Donald Trump, συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο, υποστηρίζοντας την αντιδικία του Trump για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Αρχικά, η διαδήλωση ήταν ειρηνική, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε εισβολή. Ορισμένοι διαδηλωτές εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, καταλαμβάνοντας αίθουσες και γραφεία. Η αστυνομία ήταν αναγκασμένη να αποκλείσει την περιοχή και να εκκενώσει τους βουλευτές.

Κάπου εδώ φτάνουμε και στο σήμερα. Σε μία συνέντευξη του Βιβέκ Ραμασουάμι στο CNN υπήρξε μία αντιπαράθεση με την δημοσιογράφο και τον ίδιο για το τι έγινε ακριβώς εκείνη την ημέρα. Ο ιδιοκτήτης της φαρμακευτικής εταιρίας, Roivant Sciences,υποστήριζε πως η κυβέρνηση είχε δείξει πλάνα από εκείνη την ημέρα που ήταν η μισή αλήθεια.

Ανέφερε, πως στα βίντεο δεν έδειξαν ποτέ την αστυνομία που έριχνε χημικά στους διαδηλωτές εκείνης της ημέρας και πως έδειξαν μόνο την απάντηση των διαδηλωτών σε αυτά. Έπειτα πρόσθεσε πως φαίνεται να απλώνουν το κόκκινο χαλί για την αστυνομία του Καπιτώλιου, με την δημοσιογράφο να προσπαθεί να διακόψει το λόγο του Βιβέκ, ενώ εκείνος ανέφερε τα παραπάνω.

Δείτε και μόνοι σας

@vivek.videos

She stopped letting Vivek talk 🤣🤣🤣 #vivekramaswamy

♬ original sound – Vivek Videos