Δώρα Άγιου Βασίλη: Ενθαρρύνοντας την καλή συμπεριφορά ή εκβιασμός;

0
24

Όλοι φαίνεται να έχουν απόψεις και αρχές σχετικά με τη γονεϊκότητα, μέχρι που γίνονται οι ίδιοι γονείς. Από το να επιμένουν ότι τα παιδιά τους θα κοιμούνται μόνο στο δικό τους κρεβάτι μέχρι το να δηλώνουν απόλυτοι ότι δεν θα υποχωρήσουν ποτέ στην πίεση για να φάει το παιδί τους κάτι που δεν θέλει, έρχεται η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα.

Ένας πατέρας πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που απεικονίζει αυτήν τη μετάβαση από το ιδανικό σενάριο πριν τη γονεϊκότητα σε μια πιο πραγματική εκδοχή μετά την απόκτηση παιδιού. Πολλοί γονείς συμφώνησαν με το περιεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι ότι η γονεϊκότητα είναι πολύ πιο προκλητική από ό,τι είχαν φανταστεί.

Στο βίντεο, ο πατέρας ξεκινά με τη δήλωση “Πριν τα παιδιά”, όπου υποστηρίζει ότι ποτέ δε θα χρησιμοποιήσει τον Άγιο Βασίλη για να εκβιάσει τα παιδιά του να κάνουν κάτι. Στη συνέχεια, όμως, παρουσιάζεται ο τίτλος “Μετά τα παιδιά”, και ο ίδιος βρίσκεται να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Άγιο Βασίλη, επικαλούμενος τη βοήθειά του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα παιδιά του.

@fitdadceo

Tis’ the season to weaponize Santa Claus 🎅🏼

♬ original sound – Dave FitDad Ogleton

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο αντικατοπτρίζουν τις καθημερινές περιπέτειες των γονέων, πολλοί από τους οποίους έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοιες τακτικές, όπως να απειλούν τα παιδιά τους με τον Άγιο Βασίλη για να τα πείσουν να συμμορφωθούν. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των γονιών στα σχόλια αποκαλύπτει την κοινή εμπειρία και τη χιουμοριστική πλευρά της γονεϊκής ζωής.