Δωρεάν παιχνίδια για PS5 και PS4: Η λίστα των παιχνιδιών του Δεκεμβρίου στο PS Plus

0
8

Καθώς φτάνουμε στο τέλος του 2023, ανακοινώνονται τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια της χρονιάς από την υπηρεσία PlayStation Plus Essential. Αυτές οι προσφορές είναι προσβάσιμες όχι μόνο για τους συνδρομητές του Essential αλλά και για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας.

Μέχρι την 1η Ιανουαρίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 μπορούν να αποκτήσουν το Lego 2K Drive. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό open-world παιχνίδι που θυμίζει τα Forza Horizon, αλλά με τον κόσμο, τα αυτοκίνητα και τους χαρακτήρες να είναι φτιαγμένα από Lego. Το παιχνίδι διαθέτει εκτενές story mode όπου εξερευνάτε την Bricklandia, καθώς και multiplayer για έως και πέντε παίκτες.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα για PS4 και PS5 είναι το Powerwash Simulator, το οποίο έγινε viral στα social media λόγω του εθιστικού του χαρακτήρα. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο στόχος είναι να καθαρίσετε κάθε λερωμένη επιφάνεια χρησιμοποιώντας πιεστικά εργαλεία.

Τον Νοέμβριο κλείνει με το Sable, διαθέσιμο για το PS5, ένα όμορφο indie παιχνίδι που ξεχωρίζει για το εικαστικό του στυλ και τον μοναδικό κόσμο του. Το Sable δημιουργήθηκε από δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας Gregorios Kythreotis.

Σημειώνεται ότι, εάν εξαργυρώσετε αυτά τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας περιόδου, θα παραμείνουν διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη μόνιμα και θα είναι προσβάσιμα όσο καιρό η συνδρομή σας είναι ενεργή.