Έκρηξη σε γυμναστήριο στη Νότια Ουαλία: Αναστάτωση και ανησυχία για αγνοούμενο

0
19

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, το Treforest Industrial Estate στο Pontypridd, Νότια Ουαλία, συγκλονίστηκε από την τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα γυμναστήριο, αφήνοντας πίσω της πανικό και ανησυχία. Παρά την ελαφρά ανάκαμψη με την έξοδο τριών τραυματιών, οι αρχές εκφράζουν τους φόβους τους για ένα αγνοούμενο άτομο, πιθανόν παγιδευμένο κάτω από τα ερείπια.

Η έκρηξη, που κατέστησε το γυμναστήριο Mindset Gym, προκάλεσε πανικό, αλλά ένας επιζών περιγράφει τη διαφυγή του ως «απόλυτο θαύμα». Ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες και επιχειρούν να επιβεβαιώσουν την κατάσταση του αγνοούμενου, η κοινότητα βρίσκεται σε αναστάτωση.

Η πυροσβεστική υπηρεσία εκφράζει την ανησυχία της για τον κίνδυνο κατάρρευσης του κτηρίου, προσθέτοντας ένταση στη δύσκολη κατάσταση. Τοπικοί κάτοικοι περιγράφουν τη στιγμή της έκρηξης ως τρομακτική, με τα παράθυρα να τρέμουν και τις φλόγες να αναδύονται από το κτήριο.

Η αναπληρώτρια περιοχή επικεφαλής της πυροσβεστικής, Dewi Rose, περιγράφει μια σοβαρή κατάσταση, ενώ η αστυνομία ζητά από το κοινό να φύγει. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του τοπικού νοσοκομείου είναι σε υψηλή επιφυλακή, εκτρέποντας τους ανθρώπους από το τμήμα επειγόντων περιστατικών, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Στις κοινωνικές δικτυακές σελίδες ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την ιακτική εμπειρία και εκφράζει ευγνωμοσύνη προς το προσωπικό του γυμναστηρίου για τη γρήγορη αντίδραση και την ενημέρωση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Η έρευνα για τα αίτια της έκρηξης συνεχίζεται, ενώ η κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις, ευχόμαστε την ασφάλεια των ενεχομένων.