Τρομακτική έκρηξη σε σπίτι την ώρα που αστυνομικοί ήταν εκεί για να κάνουν σύλληψη [Βίντεο]

0
15

Ένα σπίτι στη Βιρτζίνια εξερράγη σε μια σφαίρα φωτιάς τη Δευτέρα το βράδυ, πιθανώς σκοτώνοντας έναν ύποπτο με όπλο που πυροβολούσε εντός του σπιτιού κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με την αστυνομία.

Η άγρια σκηνή καταγράφηκε σε εντυπωσιακό βίντεο στο Arlington την περασμένη βραδιά, καθώς ολόκληρο το σπίτι εκρήγνυται, στέλνοντας τα κομμάτια στον ουρανό και σε όλη την κατοικημένη περιοχή.

Ένα όχημα της αστυνομίας με ασπίδα και αναμμένα φώτα κατευθύνεται προς την αυλή όταν, ξαφνικά, το σπίτι εκρήγνυται με έναν δυνατό θόρυβο, σείοντας τη γύρω περιοχή και προκαλώντας τους μάρτυρες να φωνάζουν από φόβο.

Ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Αστυνομίας της Επαρχίας Arlington δήλωσε ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στο σπίτι τη Δευτέρα απόγευμα, αφού γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί αργότερα κατέληξαν ότι ο κάτοικος είχε πυροβολήσει με ένα πιστόλι ασφαλείας περίπου 30 έως 40 φορές στον δρόμο. Με ένταλμα έρευνας κατέφθασαν στο σπίτι, όταν ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί πριν το σπίτι εκραγεί.

Οι ερευνητές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα εάν ο ύποπτος ή πιθανώς άλλοι στο σπίτι έχουν σκοτωθεί. Δεν αναφέρθηκαν άλλα τραυματισμοί.