Επείγουσα ανάγκη για αριστερό μπακ: Κινήσεις της ΑΕΚ για άμεση προσθήκη

0
14

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόφασή της να ενισχύσει το ρόστερ της με έναν αριστερό μπακ, ανταποκρινόμενη σε μια ανάγκη που έχει προκύψει λόγω των απουσιών των Ιρανών διεθνών ποδοσφαιριστών της, που θα συμμετάσχουν σε διεθνή τουρνουά. Οι επείγουσες κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι η πρόθεσή της είναι να προσθέσει άμεσα έναν ποδοσφαιριστή στον συγκεκριμένο ρόλο.

Ψάχνεται» η ΑΕΚ για αριστερό μπακ – Αυτός είναι ο στόχος της!

Το πρόβλημα προέκυψε από τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Κύπελλο Ασίας, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ. Αυτή η απουσία, σε συνδυασμό με το Κύπελλο Εθνικών Αφρικής (13 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου στην Ακτή Ελεφαντοστού), αφήνει την ΑΕΚ με πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ.

Με τον Μουκουντί να αναμένεται να είναι με την αποστολή του Καμερούν και τον Ζίνι με την Ανγκόλα, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την πιθανή απουσία των δύο βασικών της ποδοσφαιριστών σε σημαντικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Διαιτησία: Τρίτη φορά για ματς του Άρη στην Ελλάδα! Αυτός σφυρίζει το ΆΕΚ –  Άρης!

Η ομάδα έχει ήδη εξετάσει πιθανούς υποψηφίους για τη θέση του αριστερού μπακ, με την ελπίδα ότι ο νέος παίκτης θα είναι στη διάθεση του προπονητή Πέτερ Μποσζ γρήγορα, ώστε να καλύψει το κενό που θα προκύψει λόγω των απουσιών των διεθνών ποδοσφαιριστών.