Φορολοταρία Χριστουγέννων: Έπαθλο 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για 12 υπερ-Τυχερούς – Ανακοινώθηκαν οι τυχεροί συμμετέχοντες

0
4

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, αναμένεται η διεξαγωγή της μεγάλης κλήρωσης, κατά την οποία θα μοιραστούν 1,2 εκατομμύρια ευρώ ανάμεσα σε 12 υπερ-τυχερούς, κατανέμοντας 100.000 ευρώ σε κάθε νικητή. Το χρηματικό έπαθλο είναι αφορολόγητο και δεν εμπίπτει στην κατηγορία του εισοδήματος, διαφεύγοντας τη φορολόγηση και τις κρατήσεις προς το Δημόσιο ή τρίτους.

Σε αυτήν την ετήσια κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν κατά τις 11 μηνιαίες κληρώσεις από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω myAADE και email, ενώ αποκλείονται όσοι έχουν ήδη κερδίσει 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.

Σε κάθε μηνιαία κλήρωση, οι 556 τυχεροί λαχνοί κερδίζουν χρηματικά έπαθλα ως εξής: 1 νικητής με 50.000 ευρώ, 5 νικητές με 20.000 ευρώ, 50 νικητές με 5.000 ευρώ και 500 νικητές με 1.000 ευρώ.

Συμμετέχουν στις κληρώσεις αυτόματα όλα τα φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών με ΑΦΜ στην Ελλάδα, οι οποίοι πραγματοποιούν συναλλαγές με κάρτα ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο πληρωμής και έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το προηγούμενο φορολογικό έτος.

Η αύξηση των λαχνών συμβαίνει σε περιπτώσεις υπέρβασης συγκεκριμένου ποσού κατανάλωσης ή όταν ο συμμετέχων έχει παιδιά ή ετήσιο εισόδημα άνω των 60.000 ευρώ. Τα έπαθλα πιστώνονται σε λογαριασμό πληρωμών και παρέχεται προθεσμία για δήλωση λογαριασμού σε περίπτωση απουσίας.