Φως στο Τούνελ: Σοκαριστικό έγκλημα – Νεαρή μητέρα εγκαταλείπεται νεκρή σε δρόμο με εγκαταλελειμμένα κτίρια

0
38

Η νεαρή μητέρα εξαφανίστηκε μετά από επίσκεψη στη γιαγιά της, και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Οι συγγενείς της, εντός και εκτός Ελλάδας, είναι ανήσυχοι και φοβούνται ότι κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί.

Η μητέρα της 27χρονης Δέσποινας Γεωργιάδου, συγκλονισμένη από το τραγικό τέλος της κόρης της, μίλησε στην κάμερα του MEGA. “Ανακάλυψα ότι η πολυαγαπημένη κόρη μου βρέθηκε εδώ, μπορώ να πω, δολοφονημένη, και είμαι σοκαρισμένη. Είμαι παγωμένη, τρέμω ακόμα από αυτήν την κατάσταση. Πώς ένας άγγελος, ένα τέτοιο καλό παιδί, βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση και ποιος την πέταξε εδώ”.

Ένα μεγάλο “γιατί” βασανίζει τη μητέρα της Δέσποινας. “Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου; Βρέθηκε να έχει παλέψει, από ότι είδα. Την είχαν χτυπήσει με μπουνιά στο μάγουλο και η μύτη της ήταν σπασμένη. Άφησαν μια καλή ψυχούλα στο δρόμο, χωρίς παπούτσια”.

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα ζητά να βρεθεί η αλήθεια “για να ησυχάσει η ψυχούλα της” και να διαλευκανθούν τα αίτια του τραγικού γεγονότος.