Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα χρηματικά κέρδη των Μπακς με την πρόκριση στο Final Four

0
11

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Final Four του In-Season Tournament του NBA, και με αυτή την επιτυχία έρχονται και χρηματικά κέρδη για τον “Greek Freak” και την ομάδα.

Αποτελέσματα NBA: Τriple-double του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς

Κάθε παίκτης και προπονητής των Μπακ θα λάβει 100.000 δολάρια για την πρόκρισή τους στο Final Four, συμπεριλαμβανομένων των ήδη κερδισμένων 50.000 για τη συμμετοχή στα προημιτελικά. Σε περίπτωση προσέλευσης στο τελικό, θα προστεθούν άλλα 200.000 δολάρια, με το συνολικό ποσό για κάθε μέλος μπορεί να φτάσει τα 850.000 δολάρια και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι Μπακς θα παρουσιάσουν τους Πέισερ στο ημιτελικό, με την ελπίδα να φτάσουν στο τελικό και να διεκδικήσουν το πρώτο In-Season Tournament στο NBA. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την CosmoteTV, η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Final Four του In-Season Tournament του NBA, και με αυτή την επιτυχία έρχονται και χρηματικά κέρδη για τον “Greek Freak” και την ομάδα. Κάθε παίκτης και προπονητής των Μπακ θα λάβει 100.000 δολάρια για την πρόκρισή τους στο Final Four, συμπεριλαμβανομένων των ήδη κερδισμένων 50.000 για τη συμμετοχή στα προημιτελικά. Σε περίπτωση προσέλευσης στο τελικό, θα προστεθούν άλλα 200.000 δολάρια, με το συνολικό ποσό για κάθε μέλος μπορεί να φτάσει τα 850.000 δολάρια και να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι Μπακς θα παρουσιάσουν τους Πέισερ στο ημιτελικό, με την ελπίδα να φτάσουν στο τελικό και να διεκδικήσουν το πρώτο In-Season Tournament στο NBA. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την CosmoteTV, η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του NBA στην Ελλάδα.