Η διαίρεση της ζωής: Η υποκείμενη σημασία του ήλιου μας και ο αναπόφευκτος κύκλος της φύσης – [Βίντεο]

0
9

Στην εξέλιξη της ζωής στη Γη, η ανάγκη για ανάπαυση των αγαπημένων μας στην ψυχρή αγκαλιά του ύπνου είναι ουσιαστική. Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε απόσταση από τον ήλιο, που διατηρεί μια ευνοϊκή θερμοκρασία για τη ζωή. Ωστόσο, όπως και όλα τα αστέρια, ο ήλιος μας έχει ένα πεπρωμένο, με τη διάρκεια ζωής του να κυμαίνεται μεταξύ 7 και 10 δισεκατομμυρίων ετών. Στα μισά της πορείας του, ο ήλιος μας τώρα είναι ήδη 4,6 δισεκατομμύρια ετών.

Καθώς πλησιάζουμε στο μέσο της ζωής του, ο ήλιος θα ξεκινήσει τη διαδικασία του θανάτου του, μετατρέποντας τον εαυτό του σε έναν κόκκινο γίγαντα. Τα εξωτερικά του στρώματα που διαστέλλονται, καταπίνοντας τους περισσότερους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Η αναπόφευκτη συνέπεια της φυσικής είναι ότι όλα όσα εξαρτόμαστε θα ζήσουν και θα πεθάνουν, όπως και εμείς.

@a_strange_universe #space #science #scienceismagic #physics #physicstok #cosmoguy #cosmology #stars #sun #life #interesting #interestingvideos #interestingthings #interestingfacts ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi