Η επιστροφή του Grand Theft Auto – 61 εκ. προβολές για το trailer του VI!

0
12

Οι λάτρεις του παιχνιδιού έχουν αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο Grand Theft Auto (GTA), με το trailer του επερχόμενου GTA VI να προσφέρει μια πρώτη ματιά στη νέα ιστορία που εξελίσσεται στο Μαϊάμι, γνωστό και ως Vice City, από τη Rockstar.

Το φθινόπωρο του 2002, το GTA Vice City κατέκτησε τους παίκτες με το εθιστικό gameplay, τις προκλητικές αποστολές και την ενδιαφέρουσα εξερεύνηση ενός εικονικού Μαϊάμι.

Στη νέα έκδοση, το Μαϊάμι έχει μεταμορφωθεί, προσφέροντας κορυφαία γραφικά, πολλές δραστηριότητες και χαρακτήρες με βελτιωμένο διάλογο, ποικίλες ενδυμασίες και νέα οχήματα όπως η Porsche 911 Carrera RS 2.7 του 1972, η Rolls-Royce Cullinan, η Lamborghini Huracan και άλλα.

Το trailer αποκαλύπτει ένα τμήμα της ιστορίας με τους χαρακτήρες Jason και Lucia, ενσαρκώνοντας τη ρομαντική εγκληματικότητα των Bonnie και Clyde. Πολυτελή σκάφη, ποδήλατα, quads, αεροπλάνα, ακόμα και αλιγάτορες προσφέρουν δυναμικό gameplay.

Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter, εξέφρασε την αδιαφορία του για τη σειρά GTA λόγω της ενθάρρυνσης της εγκληματικότητας.

Παρόλα αυτά, η προσμονή για το GTA VI είναι υψηλή με το trailer να συγκεντρώνει πάνω από 61 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις 13 ώρες.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 για το PS5, καθώς και για τα Xbox X και S, ενώ θα ακολουθήσει στη συνέχεια για PC.