Η γλυκιά νοσταλγία μας: Έξι αγαπημένες παιδικές σοκολάτες που συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε

0
21

Θα ήταν καλό να κρατήσετε αυτό το κείμενο μακριά από τον διαιτολόγο σας. Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι από εμάς δεν μπορούμε να αντισταθούμε στη σοκολάτα, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν κάποιες πραγματικά αγαπημένες από την παιδική μας ηλικία. Ενώ μερικοί ίσως να μην τρώνε συνεχώς, ή να μην το θεωρούν σημαντικό, μια δαγκωνιά είναι αρκετή για να θυμηθείς πόσο αγαπάς τη σοκολάτα και πόσο καιρό έχει περάσει από την πρώτη φορά που την δοκίμασες. Και ποτέ δεν είσαι αρκετά μεγάλος για να σταματήσεις να απολαμβάνεις αυτήν την απόλαυση.

Η Lacta, η αυθεντική, τώρα έχει επιπλέον OREO, φράουλα, καραμέλα, banoffee, και πολλά άλλα. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη γνήσια γεύση της γάλακτος που εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα. Οι διαφημίσεις την προώθησαν ως τον ιδανικό τρόπο να την μοιραστείς με το ταίρι σου, αλλά πολλοί την αγοράζουν για να την απολαύσουν μόνοι τους.

Η 3-Bit, παρότι σήμερα είναι κάτι συνηθισμένο, έκανε πάταγο όταν εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Η συνδυασμένη γεύση μπισκότου, κρέμας και σοκολάτας έμεινε αξέχαστη, παρά τις προσπάθειες των διατροφολόγων να μας αποτρέψουν από την απόλαυσή της.

Η Snickers με τα φυστίκια αποτελεί μοναδική εμπειρία, και το πρόβλημα είναι ότι μια δεν είναι ποτέ αρκετή. Με τη συνδυασμένη γεύση φυστικίου, καραμέλας και σοκολάτας, αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά εδέσματα του οίκου Mars.

Η Crunch με κομματάκια ρυζιού εντυπωσίαζε όχι μόνο με τη γεύση της αλλά και με τις cool διαφημίσεις της. Η προσθήκη του ρυζιού της έδινε ένα ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η Kinder Bueno, παρόλο που αρχικά σχεδιάστηκε για παιδιά, έχει γίνει εξίσου δημοφιλής μεταξύ των ενηλίκων. Η διπλή απόλαυση αναφέρεται στο να τη μοιραστείς, αλλά πολλοί την κρατούν για τους εαυτούς τους.

Η ΙΟΝ Αμυγδάλου, με την ξεχωριστή γεύση της, συνδέεται με αναμνήσεις από τη ζωή μας. Κάθε δαγκωνιά ξεκλειδώνει μια ανάμνηση, καθιστώντας την περισσότερο απλά μια φανταστική σοκολάτα.

Συνολικά, η απόλαυση αυτών των σοκολάτων είναι περισσότερο από απλή γευστική εμπειρία. Είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν και στιγμές μοναδικής απόλαυσης.