Η Σελένα Γκόμεζ επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο

0
13

Η Σελένα Γκόμεζ, 31 ετών τραγουδίστρια και ηθοποιός, έρχεται αντιμέτωπη με τα φώτα της δημοσιότητας αφού επιβεβαίωσε επιτέλους τις φήμες περί σχέσης με τον γνωστό μουσικό παραγωγό Μπένι Μπλάνκο. Η αποκάλυψη έγινε μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας που δημοσίευσε στα stories του Instagram.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Σελένα εμφανίζεται με το κεφάλι της στον ώμο του Μπένι, αφήνοντας το πρόσωπο του παραγωγού εκτός καδραρίσματος. Η δήλωση της τραγουδίστριας αφήνει ελάχιστο χώρο για αμφισβήτηση, αφού αναφέρει ότι βρίσκονται σε σχέση εδώ και έξι μήνες και περνούν υπέροχα μαζί.

Σελένα Γκόμεζ: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με γνωστό μουσικό παραγωγό - Η τρυφερή  φωτογραφία - Newsbomb - Ειδησεις - News

Το ζευγάρι αποτυπώνει την σχέση του στα social media, ακολουθώντας ο ένας τον άλλον στο Instagram, με τη μητέρα της Σελένα, Μάντι Τίφι, να μην μένει πίσω και να τους ακολουθεί επίσης.

Πριν έναν μήνα, η Σελένα σχολίασε μια ανάρτηση του Μπένι σχετικά με το νέο του βιβλίο μαγειρικής, εκφράζοντας τη χαρά της με σύντομα και ενθουσιώδη λόγια. Η σχέση τους έχει αναπτυχθεί αρκετά, από το στάδιο της συνεργασίας σε τρία τραγούδια μέχρι τη δημόσια επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Σελένα Γκόμεζ: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με γνωστό μουσικό παραγωγό – Η  τρυφερή φωτογραφία - Tromaktiko.gr

Οι θαυμαστές παρατηρούν με προσοχή κάθε κίνηση του ζευγαριού, αναλύοντας και ερμηνεύοντας κάθε φωτογραφία και ανάρτηση. Η τελευταία φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά της Σελένα στον Μπένι έχει ήδη κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για την σχέση αυτή που φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.