Η Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύσσεται πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time – [Βίντεο]

0
17

Η Τέιλορ Σουίφτ κατακτά τον τίτλο του προσώπου της χρονιάς για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Σε ηλικία 33 ετών, η διάσημη τραγουδίστρια, ξεκινώντας την καριέρα της στην κάντρι μουσική πριν από 15 χρόνια, αναγνωρίζεται για την προσφορά της στον καλλιτεχνικό χώρο και την διακήρυξή της για δικαιοσύνη.

Το περιοδικό Time αναφέρει ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Σουίφτ είναι απροσμέτρητο, επισημαίνοντας την υπόσχεσή της να δώσει αξία στα όνειρα, τα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και υποτιμημένες.

Time: Η Τέιλορ Σουίφτ πρόσωπο της χρονιάς

Επιπλέον, η Σουίφτ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον με την κριτική της προς την εταιρεία Ticketmaster για προβλήματα στην πώληση εισιτηρίων για την περιοδεία της “The Eras Tour”. Αυτή η δράση της οδήγησε στην εμπλοκή της πλατφόρμας μπροστά στο αμερικανικό Κογκρέσο, όπου κλήθηκε να παράσχει εξηγήσεις για τη θέση της.

Η Τέιλορ Σουίφτ συνεχίζει να διακρίνεται με τη μουσική της και τις προσπάθειές της για δικαιοσύνη, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώριση του κοινού και της βιομηχανίας.