Η Τέιλορ Σουίφτ αποκαλύπτει το καταστροφικό αντίκτυπο της διαρροής με την Kim Kardashian – [Βίντεο]

0
21

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η Τέιλορ Σουίφτ άνοιξε γενναία την καρδιά της σχετικά με το βαθύ αντίκτυπο της διάσημης διαρροής τηλεφωνικής κλήσης μεταξύ της Kim Kardashian και του Kanye West το 2016. Το περιστατικό, το οποίο είχε σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή και την ψυχική ευημερία της Σουίφτ, την άφησε να αντιμετωπίζει τις συνέπειες αυτού που περιγράφει ως “μια πλήρως στημένη παρακολούθηση.

Η Σουίφτ αναφέρθηκε στην αγχώδη εμπειρία, δηλώνοντας, “Είχαμε μια πλήρως στημένη παρακολούθηση, σε μια παράνομα καταγεγραμμένη τηλεφωνική κλήση, την οποία η Kim Kardashian επεξεργάστηκε και στη συνέχεια δημοσίευσε για να πει σε όλους ότι ήμουν ψεύτρας.” Η τραγουδίστρια υπογράμμισε το συναισθηματικό τίμημα που της επέφερε, περιγράφοντας το ως μια σκοτεινή στιγμή που την οδήγησε σε ψυχολογική πτώση που ποτέ προηγουμένως δεν είχε βιώσει.

kim kardashian taylor swift - Mad TV

Τα αποτελέσματα από τη διαρροή της κλήσης είχαν σοβαρές συνέπειες στη ζωή της Σουίφτ. Αποκάλυψε, “Αυτό με έκανε να καταλήξω ψυχολογικά σε ένα σημείο που ποτέ προηγουμένως δεν είχα βρεθεί. Μετακόμισα σε ξένη χώρα. Δεν άφησα τον ενοικιαστικό μου οίκο για έναν χρόνο. Φοβόμουν να λαμβάνω τηλεφωνικές κλήσεις. Απομάκρυνα τους περισσότερους ανθρώπους από τη ζωή μου επειδή δεν εμπιστευόμουν κανέναν πια. Κατέρρευσα πραγματικά, πραγματικά βαθιά.

Η ειλικρίνεια της τραγουδίστριας προσφέρει μια ματιά στις προσωπικές της προκλήσεις μετά την αμφιλεγόμενη κατάσταση, φωτίζοντας τις επιπτώσεις που έχουν οι διαδημοσιοποιημένες διαφωνίες στην ψυχολογία των διασημοτήτων. Η ανθεκτικότητα και η ανοικτότητα της Σουίφτ σχετικά με τις εμπειρίες της συμβάλλουν σε μια ευρύτερη συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διάσημοι υπό έντονη δημόσια επικρατούσα επικριτική εμπειρία.

@mtvuk Taylor has revealed the impact of Kim & Kanye’s infamous phone call leak in 2016 💔 #taylorswift #taylorsversion #erastour #kimkardashian #kanyewest #thekardashians #celebrity #mtvceleb ♬ original sound – 🎶🎧