Η Tesco ανακαλεί χριστουγεννιάτικο μείγμα γέμισης λόγω «Πιθανής παρουσίας σκόρων»

0
12

Η Tesco εκδίδει επείγουσα ανάκληση για το προϊόν ‘Cranberry and Apple Stuffing Mix‘ από την σειρά ‘Finest, καθώς υπάρχει η ενδεχόμενη παρουσία σκόρων. Η ανάκληση έχει εκδοθεί μέσω της Υπηρεσίας Προτύπων Τροφίμων (FSA), με την εταιρεία να συνιστά στους καταναλωτές να μην καταναλώνουν το προϊόν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Η παρτίδα του προϊόντος έχει ημερομηνία λήξης πριν από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Tesco is recalling it's Finest Apple & Cranberry Stuffing Mix because of  the possible presence of moths. | BelfastTelegraph.co.uk

Η ανακοίνωση φέρει τον τίτλο “Μόλυνση Ξένου Σώματος” και επισημαίνει την ακαταλληλότητα του προϊόντος για κατανάλωση λόγω πιθανής παρουσίας σκόρων. Οι καταναλωτές καλούνται να επιστρέψουν το προϊόν στο κατάστημα για πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς την απαίτηση απόδειξης. Η Tesco ζητά συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε στους πελάτες της.

Σύμφωνα με αναφορές, η πιθανή προσμείξη των σκόρων στο προϊόν μπορεί να οφείλεται σε ένα από τα πρώτα συστατικά του. Η Tesco δεν έχει ακόμη κάνει δημόσια δήλωση σχετικά με το θέμα.

@c4news Tesco has recalled a single batch of ‘Cranberry and Apple Stuffing Mix’ from its ‘Finest’ range for containing a ‘presence of moths’ and says it’s unfit for human consumption. #chanel4news #c4news #tesco #moths #christmas #christmasstuffing #stuffing #contamination ♬ original sound – Channel 4 News