Κακοποίηση Χάσκι: Κλιμάκιο της ασφάλειας στην Αράχωβα – Εκταφή του σκύλου για έρευνα και δικαιοσύνη

0
4

Υπάρχουν εξαιρετικά ανησυχητικά γεγονότα σχετικά με την υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του 8χρονου χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην Αράχωβα, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ένα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στην περιοχή για να αναλάβει την έρευνα σχετικά με την υπόθεση αυτή, ενώ, ζητήθηκε από την Αστυνομία να εντοπιστεί το σημείο ταφής του σκύλου. Σκοπός είναι η μεταφορά του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για λεπτομερή εξέταση, προκειμένου να δοθεί σαφής απάντηση σχετικά με το τι συνέβη στο ζώο.

Το χρονικό της τραγωδίας αναφέρει ότι το βράδυ της Κυριακής ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ άφησε το χάσκι να βγει έξω από την αυλή του για λίγο, όπως συνήθιζε. Ωστόσο, το σκυλί δεν επέστρεψε ποτέ, παρά την προσμονή του ιδιοκτήτη του. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ότι το χάσκι εντοπίστηκε βαριά κακοποιημένο, με πολλαπλά τραύματα και σε κατάσταση σοκ.

Η υπόθεση αυτή έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, και οι ενέργειες είναι εν γένει στραμμένες προς τον εντοπισμό και τη δικαιοσύνη για τον υποκείμενο εγκληματία.