Κίνηση τώρα: Τροχαίο στην Κηφισίας – Επικοινωνιακό “μπλοκάρισμα” στο κέντρο λόγω Ερντογάν

0
9

Οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου θα πρέπει να είναι υπομονετικοί, καθώς η κίνηση των οχημάτων αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στους δρόμους. Πρόσφατα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας, στο ύψος του Κολλεγίου Αθηνών, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα αναμένεται να προκαλέσουν περαιτέρω δυσκολίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία Αθηνών, υπάρχει αυξημένη κίνηση στους δρόμους περιοχών, όπως η Αθηνών-Λαμίας (από την έξοδο της Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη), η Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), καθώς και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Για την επίσκεψη του Ερντογάν, θα υπάρξουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με πιθανή προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, όπως η Λ. Κατεχάκη, Λ. Μεσογείων, Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Κηφισίας, και άλλοι.

Η Τροχαία Αττικής έχει ετοιμάσει μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, ενώ καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες των ρυθμιστών τροχονόμων προκειμένου να αποφεύγονται προβλήματα και καθυστερήσεις.