Κλαούντιο Ετσεβέρι: Ο ‘Diablito’ της Ρίβερ Πλέιτ που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο – [Βίντεο]

0
36

Ο Claudio Etsveri, γνωστός ως ‘Diablito’, ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταλέντα της Ρίβερ Πλέιτ, έχει κερδίσει τη φήμη του ‘Νέου Μέσι‘ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Με προσόντα που περιλαμβάνουν τεχνική κατάρτιση, εντυπωσιακές ντρίμπλες και σκοράρισμα, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ευρωπαϊκών μεγαθηρίων.

Γεννημένος στην Αργεντινή, ο Ετσεβέρι ξεκίνησε να εντυπωσιάζει από πολύ μικρή ηλικία, με τον παλαίμαχο Παναθηναϊκού, Juan José Borrelli, να παίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Το προσωπικό του στυλ, εκρηκτικό και εκπληκτικά τεχνικό, θυμίζει τον Μάρκο Ετσεβερί, από τον οποίο προέρχεται το παρατσούκλι του ‘Diablito’. Με εντυπωσιακά γκολ, συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά, και ρήτρα αποζημίωσης ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, ο Etsveri έχει το μέλλον του στα πόδια του.

Ο ανανεωμένος σύνδεσμος με τη Ρίβερ Πλέιτ είναι αβέβαιος, αλλά είναι προφανές ότι το ‘Diablito’ αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι, καθώς οι μεγάλες ομάδες αναζητούν το επόμενο αστέρι που θα λάμψει στα γήπεδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.