Κλήρωση οκτάδας στο Champions League: Η αναμονή των 16 ομάδων για την επόμενη φάση

0
11

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο Champions League, η προσοχή στρέφεται πλέον στην κλήρωση για τη φάση των «16». Οι 16 ομάδες που κατάφεραν να κάνουν εισιτήριο για τα οποία θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Νίο την επόμενη Δευτέρα. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 13:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από την COSMOTE Sport 1.

Οι πρώτοι από κάθε ομίλο θα καταταγούν ως ισχυροί, ενώ οι δεύτεροι ως ανίσχυροι. Οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σε δύο διημερίδες, με τους πρώτους αγώνες στις έδρες των ανίσχυρων στις 13-14 Φεβρουαρίου και 20-21 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς θα λάβουν χώρα στις 5-6 Μαρτίου και 12-13 Μαρτίου.

Champions League: Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων, η ώρα  και η

Το πανόραμα του Champions League διαμορφώθηκε με τις ομάδες που προκρίθηκαν, με κορυφαίες ομάδες όπως Μπάγερν, Ρεάλ, και Μπαρτσελόνα. Οι νικητές των ομίλων θα διακριθούν ως ισχυροί στην κλήρωση, ενώ οι δεύτεροι θα παρουσιαστούν ως ανίσχυροι. Το πλήρες πρόγραμμα των αναμετρήσεων θα γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, ενώ ο αγωνιστικός πυρήνας του Champions League παρουσιάζεται εντυπωσιακές συναντήσεις και αγωνία για τους φίλους του ποδοσφαίρου.