Κομφούζιο στο Κέντρο της Αθήνας: Η τρέχουσα κίνηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες

0
5

Οι οδηγοί πρέπει να δείξουν υπομονή το πρωί, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου. Σημαντικές καθυστερήσεις παρουσιάζονται σε διάφορους δρόμους, όπως η Αθηνών-Λαμίας, η Σταδίου, η Πανεπιστημίου, η Βασιλίσσης Αμαλίας και η Φιλελλήνων, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία.

Συγκεκριμένα, παρατηρούνται καθυστερήσεις στην Αθηνών-Λαμίας (από την Αθήνα έως τον κόμβο Καλυφτάκη – έξοδος), στη Λ. Κηφισού (ανοδική κίνηση), στην Αλεξάνδρα, στη Βασ. Σοφίας (ανοδική και καθοδική κίνηση), στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου, στη Βασ. Αμαλίας, στη Φιλελλήνων, και στη Μιχαλακοπούλου.

Στην Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ειδικότερα 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία και 5′-10′ από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. Επίσης, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, περίπου 15′-20′ από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

Επιπλέον, σήμερα κλείνουν οι σταθμοί “Πανεπιστήμιο” και “Μοναστηράκι” του Μετρό λόγω συγκεντρώσεων για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Στους δρόμους της Αθήνας βρίσκονται 4.000 αστυνομικοί εκτάκτως επικαλεσμένοι για τη διαχείριση των συγκεντρώσεων και πορειών, με ενίσχυση από μέσα όπως ελικόπτερα και drones για την παρακολούθηση της κίνησης. Επιπλέον, το υδροβόλο όχημα “Αίαντας” βρίσκεται σε ετοιμότητα.