Κωνσταντίνος Αργυρός: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με το νέο τραγούδι ‘Μια Θεσσαλονίκη’ στην Πύλη Αξιού – [Βίντεο]

0
17

Ο διάσημος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός καταπλήσσει το κοινό με την πρεμιέρα του νέου τραγουδιού “Μια Θεσσαλονίκη” στην πόλη που τον είδε να ξεκινά την καλλιτεχνική του πορεία. Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά, και Αφρική, όπου σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων, επιστρέφει για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Το τραγούδι “Μια Θεσσαλονίκη,” γραμμένο από τον Λευτέρη Κιντάτο, αναδεικνύει την αγάπη του Αργύρου για την πόλη και τον εμπνέει να δημιουργήσει ένα ζεϊμπέκικο μελωδικό αριστούργημα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες στην “Πύλη Αξιού,” συνοδευόμενος από την ταλαντούχα Ανδρομάχη και τον Zaf. Ειδική εμφάνιση και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks, ο Dj Bobito θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα.

Η “Πύλη Αξιού,” στην Ερμιόνης & Γεωργίου Ανδρέου στη Θεσσαλονίκη, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία σε έναν σύγχρονο χώρο με εξαιρετική αισθητική. Οι κρατήσεις γίνονται στα τηλέφωνα 2310553158 και 2310553198. Περισσότερες πληροφορίες στο www.pylaxiou.gr.