Ναταλία Γερμανού: Απάντηση με κομψότητα σε αρνητικό σχόλιο για το φίλτρο σε Selfie

0
16

Η παρουσίαση του καναλιού Alpha, η Ναταλία Γερμανού, αντέδρασε με αξιοπρέπεια σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram, σχετικά με την επιλογή της να χρησιμοποιήσει φίλτρο σε μια προσωπική της φωτογραφία.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο μεσημέρι της Δευτέρας, όπου εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δεν Γίνεται“, φορώντας ένα κομψό μπορντό σετ και λευκά sneakers. Παρόλα αυτά, κάποια επέκριναν τη χρήση φίλτρου στο σχόλιο, καλώντας την να το αφαιρέσει.

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε σε σχόλιο για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της -  "Δεν σημαίνει κάτι ούτε για σας ούτε για μένα" | Zappit

Αντί να επιδείξει ανταγωνιστική στάση, η Ναταλία απάντησε με σεβασμό και εκτίμηση, υπογραμμίζοντας την προσωπική επιλογή κάθε ατόμου σχετικά με τη διαχείριση των φωτογραφιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εξέφρασε την άποψή της ότι αυτό είναι ένα θέμα ασήμαντο και προσωπικό, χωρίς σημασία για τον καθένα. Τέλος, κατέληξε ευχόμενη καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

Η απάντηση της Ναταλίας αντικατοπτρίζει την ευγένεια και την ψυχραιμία μιας δημόσιας προσωπικότητας αντιμετωπίζοντας αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.