Νέα εξέλιξη: Το FBI έναντι νέας έρευνας για τα ηλεκτρονικά μηνύματα της Χίλαρι Κλίντον

0
4

Οι ερευνητές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα εξετάσουν νέα ηλεκτρονικά μηνύματα που προέκυψαν σχετικά με τη χρήση ιδιωτικού διακομιστή από την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον. Η ανακοίνωση έγινε από τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, σε επιστολή προς το Κογκρέσο, προκαλώντας μεγάλη αβεβαιότητα στην προεκλογική περίοδο, λίγο πριν από τις εκλογές.

Προηγουμένως, το FBI είχε εξετάσει τη χρήση ιδιωτικού διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Κλίντον ως υπουργό Εξωτερικών, αλλά δεν εντόπισε παράνομες ενέργειες. Ο Κόμεϊ τον Ιούλιο ανακοίνωσε ότι δεν βρέθηκε κάτι παράνομο, αν και επέκρινε την Κλίντον για κακή κρίση. Η Κλίντον είχε ζητήσει συγγνώμη για την απόφασή της.

Η είδηση ότι το FBI εξετάζει εκ νέου ηλεκτρονικά μηνύματα μπορεί να επηρεάσει την κούρσα μεταξύ Κλίντον και του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα επικρίνει την Κλίντον για το θέμα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και έχει ζητήσει ακόμη και τη σύσταση ειδικού εισαγγελέα. Οι δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν ότι η Κλίντον έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι του Τραμπ.

@usa2024dream #donaldtrump #donal #donald #politics #trump2024 #fyp #foryou #usa2024dream #trumpspeech ♬ original sound – #USA 2024