Ο αγώνας μπάσκετ Νέων στο Κολοράντο παίρνει συγκλονιστική τροπή – [Βίντεο]

0
13

Ένας αγώνας μπάσκετ νέων στο Κολοράντο έγινε χαοτικός το Σαββατοκύριακο όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ των διαιτητών, αφήνοντας τις αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά σε νεαρούς θεατές.

Βίντεο από το περιστατικό εμφανίστηκε τη Δευτέρα, ευγενική προσφορά του TMZ. Η αναταραχή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ αγοριών της τέταρτης τάξης μεταξύ Cherry Creek και Legend Blue στο Gold Crown Field House στο Lakewood του Κολοράντο.

Στο βίντεο, δύο διαιτητές φαίνονται να συμμετέχουν σε μια θερμή ανταλλαγή κοντά στο κεντρικό γήπεδο, με αποκορύφωμα τον ένα διαιτητή να ρίχνει μια γροθιά, στέλνοντας τον άλλο στο παρκέ. Ο διαιτητής που έριξε τη γροθιά έμεινε στο έδαφος. Αφού ο άλλος διαιτητής στάθηκε ξανά στα πόδια του, ακολούθησε αντιπαράθεση με άλλον διαιτητή, αν και δεν έπεσαν γροθιές πριν χωριστούν.

Η αστυνομία του Lakewood ενημέρωσε το TMZ ότι γνωρίζει την κατάσταση, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις καθώς «οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη εγκαταλείψει το γυμναστήριο» κατά την άφιξή τους.

Το Gold Crown Foundation, ως απάντηση στο περιστατικό, δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της σωματικής διαμάχης και εξέδωσε επ’ αόριστον αποκλεισμό για όλους τους εμπλεκόμενους διαιτητές.

«Ενημερώσαμε αυτούς τους ανεξάρτητους εργολάβους αξιωματούχους ότι τους έχει ανασταλεί επ’ αόριστον η εργασία για το Gold Crown Foundation», ανέφερε η GCF σε ανακοίνωση. “Το πιο σημαντικό, ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους είδαν την απαράδεκτη συμπεριφορά τους – ειδικά τα παιδιά… Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα μας και να συνεχίσουμε μια εξαιρετική σεζόν για τα παιδιά.”

@skynews A #referee and #bystanders at a youth event in #Colorado had to intervene to break up a #fight between several #officials ♬ original sound – Sky News