Ο Μητσοτάκης επικρίνει τον Ανδρουλάκη για τη χρεοκοπία του 2010: “Κλείνει ένας κύκλος” – [Βίντεο]

0
11
Πέμπτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024", Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανταποκρίνεται στις δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρουλάκη, επικρίνοντάς τον για τη χρεοκοπία του 2010. Σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, η χώρα είχε χρεοκοπήσει με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ το 2009 ο Ανδρουλάκης υποστήριζε ότι “λεφτά υπάρχουν“.

Επιπλέον, ο Μητσοτάκης επισημαίνει ότι οι προγραμματισμένες προβλέψεις για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δεν επιβεβαιώθηκαν το 2009, ενισχύοντας την άποψή του ότι “κλείνει ένας κύκλος“. Η πολιτική αντιπαράθεση εστιάζεται στα οικονομικά γεγονότα της δεκαετίας του ’10.

@ellada24gr Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Η χώρα χρεοκόπησε το 2010 με Πρωθυπουργό τον Παπανδρέου, ενώ το 2009 λέγατε ότι “λεφτά υπάρχουν” #greektiktok #greecetiktok #mitsotakis #pasok#papandreou #politiki #vouli #ellada24 #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24