Ο Σάκης Ρουβάς αγνώριστος σε ξεκαρδιστική φάρσα: Ξανθιά περούκα και φυλλάδια για όλους – [Βίντεο]

0
33

Ο διάσημος τραγουδιστής και ερμηνευτής, Σάκης Ρουβάς, έκανε τους θαυμαστές του να γελάσουν με την πιο ασυνήθιστη εμφάνιση του σε μια από τις πιο αστείες φάρσες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Φορώντας μια ξανθιά περούκα που τον έκανε αγνώριστο, ο Σάκης Ρουβάς ανέλαβε να μοιράσει φυλλάδια σε περαστικούς σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο. Με αυτήν την αλλαγή εμφάνισης, ο καλλιτέχνης παρουσίασε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας το εκπληκτικό του κωμικό ταλέντο.

@ellada24gr O Σάκης Ρουβάς αγνώριστος σε φάρσα: Φόρεσε ξανθιά περκούκα και μοίραζε φυλλάδια #sakisrouvas #rouvas #fayskorda #skorda #faysbook #farsa #ellada24 #greeknews #greektiktok #ellinikotiktok #tiktokgr #tiktokgreece #foryou #foryoupage #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24

Οι αντιδράσεις των περαστικών ήταν απολαυστικές, με πολλούς να μην αναγνωρίζουν αρχικά τον διάσημο καλλιτέχνη. Με γέλιο και αυθεντικότητα, ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν φοβάται να διασκεδάσει και να εκπλήξει το κοινό του, ακόμα και με τρόπους που δεν τους περιμένουν.

@minosemi_official PRANK 🤭 #sakisrouvas #fipster #fypシ #tiktokgreece #minosemi #xyzabc #foryou #foryoupage #prank ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official

Με αυτήν την απρόσμενη εμφάνιση, ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε ότι, εκτός από έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη, είναι επίσης ένας καταπληκτικός κωμικός, έτοιμος να εκπλήξει το κοινό του με κάθε ευκαιρία.