Πέρα από το ‘Σπίτι των Τρόμων’: Η Τζόρνταν Τέρπιν καθρεφτίζει το ταξίδι της με το νέο σήμα ‘Θάρρους’ – [Βίντεο]

0
12

Η ιστορία της Τζόρνταν Τέρπιν ήταν πρώτο θέμα ειδήσεων το 2018, όταν εκείνη και τα 12 αδέρφια της δραπέτευσαν από το παιδικό τους σπίτι, ένα μέρος σημαδεμένο από βρωμιά, αμέλεια και αιχμαλωσία.

Όταν η Τέρπιν δραπέτευσε για πρώτη φορά, δεν γνώριζε τι είναι ο έξω κόσμος. Σήμερα, εκφράζει ευγνωμοσύνη.

Beyond 'House of Horrors': Jordan Turpin reflects on her experience with  new brand 'Braveness'

Την Ημέρα των Ευχαριστηρίων, η Τέρπιν φαίνεται να ενσαρκώνει την ελπίδα και την έμπνευση, καθώς τώρα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει άλλους με τον ίδιο τρόπο που βοηθήθηκε πριν από πολλά χρόνια.

Στα 17 της χρόνια, η Τέρπιν δραπέτευσε από το σπίτι και τους κακοποιητικούς γονείς της στο Perris, Καλιφόρνια, για να καλέσει την αστυνομία. Όταν οι αρχές κάνανε έφοδο στο σπίτι Τέρπιν, ανακάλυψαν ανησυχητικά στοιχεία για κακοποίηση παιδιών, βασανιστήρια και ψευδή φυλάκιση.

@uhad2bethere On the night of January 14, 2018, 17-year-old Jordan Turpin escaped from her home to save herself and her siblings from her abusive parents. #fyp #truecrime ♬ original sound – uhad2Bethere
@uhad2bethere “Sometimes I wake up and I can't breathe because of how dirty the house is” #fyp #truecrime #docuseries ♬ original sound – uhad2Bethere