Πρώην υπάλληλος της Tesla αμφισβητεί την ασφάλεια της τεχνολογίας – [Βίντεο]

0
16

Η Tesla αντιμετωπίζει νέα καταγγελία που εκφράζει ανησυχίες για την ασφάλεια των αυτόνομων οχημάτων της, από πρώην υπάλληλο που εξέφρασε ανησυχίες για την τεχνολογία της Tesla σε σχέση με την ασφάλεια και την αυτονομία των οχημάτων στους δημόσιους δρόμους.

Ο πρώην υπάλληλος Λούκας Κρούπσκι κατέθεσε δεδομένα και πληροφορίες στο BBC, αναφέροντας πιθανά προβλήματα σχετικά με το λογισμικό πέδησης και την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Tesla.

Αν και ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, υπερασπίζεται την τεχνολογία, ο Κρούπσκι εξέφρασε ανησυχίες για τον τρόπο που η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται στην υπηρεσία αυτόματου πιλότου της Tesla, προειδοποιώντας για πιθανούς κινδύνους ασφάλειας.

Οι ανησυχίες του Κρούπσκι επισημαίνουν ευρύτερα θέματα ασφάλειας σχετικά με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και τον τρόπο λειτουργίας της σε πραγματικούς δρόμους.

Ο Λούκας Κρούπσκι αναφέρει περιστατικά όπου το λογισμικό φαίνεται να μην εκπληρώνει τις απαιτήσεις ασφάλειας, ενώ η Tesla δεν έχει απαντήσει σε ερωτήματα που της απευθύνθηκαν αναφορικά με τις καταγγελίες του πρώην υπαλλήλου της.

Ο Κρούπσκι εκφράζει ανησυχίες για την ασφάλεια των οχημάτων της Tesla, τονίζοντας ότι η εμπειρία του είναι προβληματική και προκαλεί άγχος, ενώ η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εξετάζει νομοθετικές ρυθμίσεις για την αυτόνομη οδήγηση.