Προβλέποντας τον καιρό των Χριστουγέννων

0
14

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, τα Χριστούγεννα αναμένεται να χαρακτηρίζονται από φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς ακραία κρύο που να προκαλεί ανησυχία. Ενώ πιθανές βροχές είναι πιθανές, δεν προβλέπεται έντονη χειμερινή καταιγίδα.

Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πως μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ήπιες, χωρίς έντονη πτώση. Στη συνέχεια, προβλέπεται μια αναστροφή των συνθηκών, με αναμενόμενη επιστροφή των θερμοκρασιών άνω των 20 βαθμών Κελσίου μέσα στον Δεκέμβριο.

Επιπλέον, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει ότι οι ημέρες προς το τέλος του έτους θα χαρακτηρίζονται από βροχές, με τον χειμώνα να επιστρέφει στην περιοχή. Ωστόσο, τονίζει πως οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές για την εποχή.

Συνολικά, η πρόβλεψη για τον καιρό των Χριστουγέννων δείχνει ότι αν και ενδέχεται να υπάρξουν βροχές, οι θερμοκρασίες θα διατηρούνται σε σχετικά ηπιότερα επίπεδα, προσφέροντας έναν θερμό καιρό που θυμίζει περισσότερο την ανοιξιάτικη περίοδο παρά τον χειμώνα.