Προβλέψεις ζωδίων 07/12: Έλλειψη προσανατολισμού αφήνει τον αέρα της αβεβαιότητας

0
9

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο σου τομέα, προάγοντας χαρακτηριστικά όπως η υποχωρητικότητα, η συντροφικότητα και ο συμβιβασμός στις σχέσεις σου, ιδίως με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Παράλληλα, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή στον 10ο σου τομέα, προκαλώντας έναν πιθανό έλλειψη προσανατολισμού στη σκέψη και στις κινήσεις σου.

Κατά την προσπάθειά σου να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο να μοιραστείς ορισμένες απόψεις σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 9ο σου τομέα θα σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τις καθημερινές ρουτίνες και να αφοσιωθείς σε δραστηριότητες πιο περιπετειώδεις και χαρούμενες. Τα συναισθήματά σου θα είναι παρορμητικά, ενώ θα επιθυμείς να μοιραστείς αυτήν την ενέργεια με τον σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, θα αισθάνεσαι την ανάγκη να ολοκληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να επικεντρωθείς στην εργασία και τη χαρά. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο σου τομέα, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου, καθώς ο νους σου θα ταξιδεύει σε άλλες σκέψεις και ιδέες. Μπορεί να περιπλανηθείς σε άλλα πεδία σκέψης, και υπάρχει η πιθανότητα να αισθανθείς απρόθυμος/η να αναλάβεις ευθύνες.

Ίσως υπάρξει η τάση να προσφύγεις σε ψέματα για να αποφύγεις τις ευθύνες σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 8ο σου τομέα θα σε κινητοποιήσει να ασχοληθείς με οικονομικές συναλλαγές, ενώ μπορεί να προκαλέσει πάθος για κάποιον/α συνεργάτη που βρίσκεται στον ίδιο εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη περνά από το ζώδιο του Ζυγού στον 5ο σου τομέα, προωθώντας τη διάθεσή σου προς τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, τη σχέση σου με τα παιδιά, και φυσικά τον τομέα των ερωτικών. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 8ο σου τομέα, όμως, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στις επενδύσεις και τις οικονομικές συναλλαγές. Επιπλέον, ενδέχεται να αισθάνεσαι αδυναμία να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου, πιθανώς λόγω περιορισμών ή απαγορεύσεων.

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 7ο σου τομέα, μπορεί να εμφανιστεί μια νέα γνωριμία και σχέση. Η αυθορμησία και η προσιτότητά σου θα κάνουν πιο εύκολο για άλλους να πλησιάσουν. Επιπλέον, μια νέα συνεργασία μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις επαγγελματικά άνοιγματα με ενθουσιασμό και τόλμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο σου τομέα, θα αναζητείς τη ζεστασιά της οικογένειας και του σπιτιού σου, αφού αισθάνεσαι οικείος/α και συναισθηματικά ασφαλής μαζί τους. Είναι πιθανό να αναπολείς το παρελθόν και, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 7ο σου τομέα, να εκφράζεις ακατάπαυστα τις αναμνήσεις σου. Κατά τις αναλύσεις σου, μπορείς να είσαι είτε υπερβολικά συναισθηματικός/η, είτε υπερβολικά λογικός/ή.

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 6ο σου τομέα, ενδέχεται να είσαι υπερκινητικός/η στο σπίτι προκειμένου να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην τακτοποίηση και την καθαριότητα. Ενδέχεται επίσης να δίνεις έμφαση σε λεπτομέρειες, κάτι που ενδέχεται να κουράσει τον/την αγαπημένο/η σου.

ΛΕΩΝ ♌

Με τη Σελήνη να περνά στον Ζυγό στον 3ο σου τομέα, θα αυξηθεί η επιθυμία σου για επικοινωνία και κοινωνικότητα, ενώ θα προκύψουν αρκετές συναλλαγές και δοσοληψίες που θα κάνουν την ημέρα σου αρκετά δραστήρια. Το τετράγωνο με τον Ερμή από τον 6ο σου τομέα, ωστόσο, θα φέρει νευρικότητα. Μπορείς να αρχίζεις να εργάζεσαι σε μια εργασία πριν ολοκληρώσεις την προηγούμενη, με αποτέλεσμα να αφήνεις κάποιες υποθέσεις εκκρεμείς.

Το εξάγωνο με τον Άρη από τον 5ο σου τομέα θα αυξήσει τον ερωτισμό και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες. Η δράση θα επικεντρωθεί στη διασκέδαση και τα “πήγαινε έλα”. Θα φλερτάρεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς. Αν έχεις παιδιά, είναι πιθανό να τα βγάλεις μια βόλτα ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη θα βρεθεί στον 2ο σου από το ζώδιο του Ζυγού, και θα επικεντρωθείς περισσότερο στα οικονομικά σου και στις υλικές αξίες. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 5ο σου, μπορεί να έχεις την επιθυμία να ρισκάρεις χρήματα για μια επένδυση. Ωστόσο, δεν θα ήταν συνιστώμενο να προχωρήσεις σε τέτοιες ενέργειες σήμερα, καθώς η σκέψη σου ενδέχεται να αποπροσανατολιστεί από την ουσία, και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 4ο σου τομέα θα φέρει έντονη δραστηριοποίηση μέσα στο σπίτι. Ενδέχεται να ασχοληθείς με νέες αγορές και να διαμορφώσεις τον χώρο σου κατά τον τρόπο που επιθυμείς. Ωστόσο, στον ερωτικό τομέα, είναι πιθανό να μην είσαι σίγουρος/η για τις ανάγκες σου και να υπάρξουν ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη, περνώντας από τον 1ο σου στο ζώδιο του Ζυγού, ενισχύει την επιθυμία σου να εκφράσεις την προσωπικότητά σου με περισσότερη κοινωνικότητα και διπλωματία. Οι ανάγκες σου για ηρεμία και ισορροπία ενισχύονται, αλλά το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ερμή από τον 4ο σου σπίτι μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησίες με τα μέλη της οικογένειάς σου. Ενδέχεται να μην έχεις ξεκάθαρη οπτική για κάποια θέματα και να μην είσαι αρκετά αντικειμενικός/η.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μέσα από τον 3ο σου τομέα επικοινωνίας ενισχύει τη διάθεσή σου για επικοινωνία και αυξάνει τις συναλλαγές και τις δοσοληψίες. Θα είσαι δραστήριος/α και τολμηρός/η, με καλή διαίσθηση για το πότε να δράσεις. Οι μετακινήσεις και οι επαφές με συγγενείς θα αυξηθούν, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική σου δραστηριότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη περνά στον Ζυγό στον 12ο σου, δημιουργώντας την ανάγκη σου να απομονωθείς και να εξερευνήσεις το εσωτερικό σου κόσμο. Ενδέχεται να αντιμετωπίζεις διλήμματα που σε βασανίζουν, και το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ερμή από τον 3ο σου σπίτι μπορεί να σε καθιστά περισσότερο διστακτικό/η και να κρατάς τις ανησυχίες σου για τον εαυτό σου. Ενδέχεται να δυσκολεύεσαι να εκφραστείς ανοικτά για τα προβλήματά σου.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μέσα από τον 2ο σου σπίτι ενδέχεται να φέρει χρήματα από μυστικές πηγές εσόδων. Δείχνεις αποδεκτικός/η απέναντι σε αυτήν την πιθανότητα, ακόμη και αν πρόκειται για χρήματα που έρχονται σε εσένα χωρίς να είναι εμφανή. Είναι πιθανό να έχεις περίεργες διαθέσεις και τάση να παραμένεις μόνος/η με τον εαυτό σου, κινούμενος/η παρασκηνιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Ζυγό στον 11ο σου, θα αισθάνεσαι βελτιωμένος/η και θα είσαι πιο ανοιχτός/η σε κοινωνικές δραστηριότητες και εξοδούς με την παρέα σου. Η διάθεσή σου θα είναι αρμονική, και θα υπάρχει τάση για ευχάριστες συζητήσεις. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 2ο σου, είναι πιθανό να εκφράζεις φλυαρίες σχετικά με οικονομικά θέματα, πράγμα που μπορεί να κουράσει τους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να αρνηθείς μια έξοδο λόγω χρημάτων.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μέσα από τον 1ο σου σπίτι θα σε κάνει πιο αυθόρμητο/η και τολμηρό/η. Ενδέχεται να εκφράσεις πράξεις και κινήσεις που οδηγούνται από τις εσωτερικές σου παρορμήσεις. Σε αισθηματικό επίπεδο, θα είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, δείχνοντας γνήσιο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Ζυγό στον 10ο σου, η προσοχή σου επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σου. Είσαι ευαισθητοποιημένος/η, φιλότιμος/η και διαισθητικός/η, προσπαθώντας να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 1ο σου μπορεί να σε κάνει απόμακρο/η και να δυσκολευτείς να είσαι αντικειμενικός/η. Επομένως, είναι καλό να αποφεύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μέσα από τον 12ο σου σπίτι σημαίνει ότι θα κινηθείς πιο παρασκηνιακά, προσπαθώντας να αποφύγεις τον ευθύ δρόμο και να διατηρήσεις μυστικά επιχειρησιακά ανοίγματα. Ενδέχεται να έχεις φιλοδοξίες και σχέδια που δεν θέλεις να φανούν στο ευρύ κοινό. Στον ερωτικό τομέα, είσαι πιθανόν να είσαι απόμακρος/η, δίνοντας προτεραιότητα στην καριέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η σημερινή σου ημέρα, με τη Σελήνη στον Ζυγό στον 9ο σου, σε βρίσκει να θέλεις να αποφύγεις την καθημερινή ρουτίνα και να δώσεις έμφαση σε σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Είσαι αισιόδοξος/η και πιθανόν να έχεις κάποια ιδέα ή σχέδιο που σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 12ο σου σημαίνει ότι είσαι κοινωνικός/η και διασκεδαστικός/ή, ενδέχεται όμως να είσαι υπερβολικός/η στις δηλώσεις σου. Ο τρόπος σκέψης σου εξαρτάται από την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής.

Το εξάγωνο με τον Άρη από τον 11ο σου σημαίνει ότι ίσως ανοίξεις τον εαυτό σου σε νέους στόχους και εμπειρίες. Μπορεί να επιθυμείς να γίνεις μέλος κάποιας συλλογικής δραστηριότητας με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή ευκαιρία να διευρύνεις το κοινωνικό σου κύκλο και να ζήσεις νέες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη περνά από τον 8ο σου και το ζώδιο του Ζυγού, εστιάζοντας στις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου. Αυτό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με υπαρξιακές ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι μια περίοδος κατάλληλη για να εξετάσεις τα βάθη του εσωτερικού σου κόσμου και να αντιμετωπίσεις τυχόν προσωπικές προκλήσεις.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 11ο σου μπορεί να δημιουργήσει κάποια αντιφάσεις στις επικοινωνίες σου με φίλους ή στον κοινωνικό σου κύκλο. Ενδέχεται να νιώθεις ότι κάποιος στο περιβάλλον σου μιλά πολύ, δίχως να υποστηρίζει τις υποσχέσεις του. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς αυτές τις αντιφάσεις με ενδιαφέρον και σεβασμό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μέσα από τον 10ο σου υποδεικνύει ότι μπορείς να εκφράσεις τις ενδόμυχες φιλοδοξίες σου στον τομέα της καριέρας. Πιθανόν να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό στόχο που έχεις, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου. Ένα επιπλέον οικονομικό κίνητρο ή μπόνους μπορεί να βοηθήσει στο να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους, προσφέροντας οικονομική σταθερότητα.