Προβλέψεις ζωδίων 09/12: Κέρδη και σπατάλες

0
6

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη, κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο του Σκορπιού, θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σε εξάγωνο με τον Ερμή, και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία. Αυτή η θέση υποδηλώνει μια ημέρα που θα είναι παθιασμένη και που θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με θέματα οικονομικά και αισθηματικά. Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις που αφορούν την αύξηση του μισθού σου και τη σταθεροποίηση των οικονομικών σου θα συμβάλλουν στη μείωση των ανασφαλειών και των φόβων σου. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσεις μεγάλη πίεση όσον αφορά ασφάλειες ή άλλα χρέη.

Συνολικά, θα έχεις καλή διάθεση, αλλά πρέπει να προσέξεις τη σπατάλη και να μην υπερβάλλεις στην πεποίθηση για την καλή σου τύχη. Στον τομέα των σχέσεων, πιθανότατα θα ζήσεις έντονες στιγμές πάθους και θα εκφράσεις αυξημένη ερωτική επιθυμία προς τον ερωτικό σου σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉


Η Σελήνη, κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο του Σκορπιού, θα βρίσκεται στον 7ο σου οίκο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή, και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία. Αυτή η θέση υποδηλώνει ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, ενδεχομένως ευχάριστα νέα από το εξωτερικό ή σχετικά με μια νομική υπόθεση.

Θα υιοθετήσεις μια χαλαρή και αισιόδοξη στάση, εκφράζοντας γενναιόδωρο και πρόσχαρο χαρακτήρα προς τους άλλους. Η καλή σου συμπεριφορά θα συμβάλλει σε καλές διαπροσωπικές σχέσεις. Αντίστοιχα, στον αισθηματικό τομέα, υποδηλώνεται έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, με πιθανότητα να εξελιχθείς σε μια σχέση που συνδυάζει το ερωτικό και το συντροφικό στοιχείο.

Θα επιδείξεις κατανόηση, επικοινωνία και κοινωνικότητα, προσελκύοντας εύκολα το ενδιαφέρον των άλλων γύρω σου με τις υπερβολικές και εκδηλώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο σου οίκο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, θα επικεντρωθείς στα καθημερινά καθήκοντα και τη ρουτίνα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα δείχνεις ευχάριστος/η, υπεύθυνος/η και μεθοδικός/η, διατηρώντας τον έλεγχο στα καθήκοντα σου. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά, κληρονομιές, αποζημιώσεις και επιδόματα θα είναι συχνές, κυρίως με τον/τη σύντροφό σου, ενδέχεται όμως να προκύψουν αντιπαραθέσεις λόγω διαφορετικής αντιμετώπισης των οικονομικών θεμάτων.

Συνολικά, για να νιώσεις καλά, θα είναι σημαντικός ο τακτοποιημένος, όμορφα διακοσμημένος και καθαρός χώρος σου, προκειμένου να επιτελέσεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η ημέρα σου υπό την επίδραση της Σελήνης στο Σκορπιό στον 5ο σου οίκο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, υπόσχεται μια ερωτική και καψουροταλκαδιάρικη ατμόσφαιρα. Τα αισθηματικά θα βρίσκονται στο επίκεντρο, με την εκφραστικότητα στον έρωτα και τα πάθη να διακρίνονται. Είναι πιθανό να προκύψει μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα οδηγηθεί γρήγορα σε σχέση.

Συνολικά, θα έχεις τη διάθεση να διασκεδάσεις, να περάσεις χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σου και τα παιδιά, αν υπάρχουν, εκφράζοντας τη θετική σου πλευρά με στοργή, γενναιοδωρία και δώρα. Θα είσαι εξίσου φιλικός/ή και γαλαντόμος/η με τους/ις φίλους/ες σου. Είτε πρόκειται για έρωτα, χαρά, δημιουργία, είτε για διασκέδαση, η ημέρα θα προσφέρει μια θετική και ευχάριστη εμπειρία.

ΛΕΩΝ ♌

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο σου οίκο, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και το σπίτι. Ενδέχεται να νιώσεις κάποια πίεση, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο εσωστρεφής και κυκλοθυμικός/η. Παρ’ όλα αυτά, θα εκδηλώνεις έντονο προστατευτικό και αγαπησιάρικο ύφος απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου, επιδεικνύοντας γενναιοδωρία και φροντίδα προς τους επισκέπτες. Παρ’ όλα αυτά, σε κάποιες στιγμές της ημέρας ενδέχεται να γίνεις επιπόλαιος/η, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Συνεπώς, αν εργάζεσαι σήμερα, συνίσταται να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτικός/η για να αποφεύγονται πιθανά λάθη που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η σημερινή ημέρα υπό την επίδραση της Σελήνης στο Σκορπιό, βρίσκοντας στον 3ο σου οίκο και σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, υπόσχεται μια αρκετά επικοινωνιακή και κοινωνική εμπειρία. Προβλέπονται πολλές ευχάριστες συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών, με τις οποίες ενδεχομένως θα χρειαστεί να ασχοληθείς.

Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται νέες γνωριμίες και θα επικρατεί ευθυμία και υπερβολική διάθεση για κοινωνική επικοινωνία. Μπορείς να είσαι υπερβολικός/η στο “μπλα μπλα”, κάτι που είναι προς την τάση σου. Οι μετακινήσεις, δοσοληψίες, και συναλλαγές είναι αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να οργανώσεις μια εκδρομή που θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντά σου.

Αν εργάζεσαι, η ημέρα σου θα είναι δραστήρια, με ευγένεια, αισιοδοξία και κινητικότητα. Θα είσαι πρόθυμος/η να εξυπηρετήσεις και να είσαι ενεργός/η. Τα νέα από το εξωτερικό θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου, με διάθεση για περισσότερες πληροφορίες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, θα επικεντρωθείς σε πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν συναισθηματικά και υλικά τη ζωή σου. Ενδέχεται να αισθανθείς κάλυμμένος/η, και η συναισθηματική σου κατάσταση να σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση και τις υλικές αποκτήσεις.

Ενδέχεται να επιλέξεις να πραγματοποιήσεις αγορές και σπατάλες που θα σε ευχαριστήσουν και θα σε ανανεώσουν, ειδικά αν έχεις πρόσθετα χρήματα, ενδεχομένως από οφειλές που είναι πιθανό να εισπράξεις. Η προσοχή σου ενδέχεται να εστιαστεί στο σπίτι και την οικογένεια, επενδύοντας σε αυτά.

Στον αισθηματικό και ερωτικό τομέα, θα είσαι εξαιρετικά αισθησιακός/ή και θα επιδιώκεις να διαπιστώσεις την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Το παιχνίδι με τις αισθήσεις θα είναι σημαντικό, και η ένταση θα οδηγήσει σε ερωτικές εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο σου, η διάθεσή σου θα είναι στην επάνω σκάλα. Θα παίρνεις όλα τα πράγματα προσωπικά και θα εκδηλώνεις εγωκεντρική συμπεριφορά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, η σύνοδος με την Αφροδίτη, το εξάγωνο με τον Ερμή και η αντίθεση με τον ανάδρομο Δία θα σε κάνουν εξαιρετικά γοητευτικό/η, επικοινωνιακό/η, και κοινωνικό/η με μια πιο χαλαρή και περισσότερο επιπόλαιη διάθεση από ότι συνήθως.

Η επίδρασή σου θα είναι εμφανής, καθιστώντας σε επικίνδυνα γοητευτικό/η και προκλητικό/η. Θα κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου, ενώ θα είσαι το κέντρο της προσοχής όπου κι αν βρεθείς. Η επικίνδυνη γοητεία σου, με τάση να παρασύρεις τους άλλους, θα σε χαρακτηρίζει, ενώ θα ασκείς μια γλυκιά πίεση που θα δημιουργεί μια μυστηριώδη αύρα γύρω σου.

Στον τομέα των οικονομικών, αναμένονται οφέλη και κέρδη από συνεργάτες και πελάτες, ενισχύοντας την οικονομική σου κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐


Με τη Σελήνη στο Σκορπιό στον 12ο σου, σε βρίσκεις σε μια περίοδο που τάσσεσαι να απομονώνεσαι, αλλά παράλληλα επιδεικνύεις αγάπη και στοργή προς ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη. Η ψυχοπονιά και η προθυμία σου να βοηθήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να παραμελήσεις κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς επικεντρώνεσαι στην ευαισθησία σου.

Αντιμετωπίζεις τα προκύπτοντα θέματα με ευαισθησία, και είσαι υποστηρικτικός/ή, ιδίως αν πρόκειται για την οικογένειά σου. Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να αισθάνεσαι την ανάγκη για μια σχέση, και ενδεχομένως να διεξαγάγεις συζητήσεις με κάποιον/α από το παρελθόν σου, χωρίς να το αποκαλύψεις. Εξαιτίας της ευαισθησίας σου στα αισθήματα, είναι σημαντικό να διατηρείς έναν ανοικτό νου και να μην αφήνεις να επηρεαστείς υπερβολικά από τις εντυπώσεις που λαμβάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να είναι αρκετά ευχάριστη και κοινωνική για σένα. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 11ο σου, παρουσιάζεις ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, και θα περάσεις όμορφα. Η επικοινωνιακότητά σου είναι υψηλή, και είσαι γλυκός/η, συγκαταβατικός/η, προστατευτικός/η και στοργικός/η. Η θέλησή σου να εκφράσεις τη γνώμη σου γίνεται με γλυκό τρόπο, αποφεύγοντας να δημιουργήσεις δυσαρέσκεια σε άλλους.

Στον ερωτικό τομέα, δείχνεις τάση για φιλικοερωτικά φλερτ και ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον/α που είναι δεσμευμένος/η. Η προσέγγισή σου σε επιπόλαιες σχέσεις δείχνει να ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να διατηρήσεις την ισορροπία και να είσαι προσεκτικός/η σε πιθανές ερωτικές σχέσεις που ενδέχεται να εμπλακείς, ιδίως αν υπάρχει δέσμευση από την άλλη πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η ημέρα φαίνεται να σου φέρνει περισσότερη επικέντρωση σε κοινωνικά θέματα παρά σε προσωπικές υποθέσεις. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 10ο σου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, εστιάζεις περισσότερο στην επαγγελματική σου πορεία και την κοινωνική σου παρουσία.

Προσέχεις την εικόνα σου και προσπαθείς να διατηρήσεις θετική εικόνα στον επαγγελματικό χώρο. Είσαι ευχάριστος/η, κοινωνικός/η, αλλά όχι απαραίτητα εξωστρεφής. Η δημοφιλία σου αυξάνεται, και πιθανόν να σημειώσεις ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, με πιθανότητα σταθεροποίησης της οικονομικής σου κατάστασης.

Ωστόσο, υπάρχουν πιθανά θέματα από το παρελθόν που αφορούν την οικογένειά σου και που μπορεί να σε προβληματίσουν. Είναι σημαντικό να τα αντιμετωπίσεις με ευαισθησία και να βρεις τρόπους να τα διαχειριστείς κατάλληλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα φαίνεται να έχει αρκετές ευχάριστες πτυχές για σένα, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να επηρεάζει τον 9ο σου τομέα. Η αισιόδοξη στάση σου σε εκδηλώσεις και η ανάγκη να απομακρυνθείς από τις καθημερινές ρουτίνες και υποχρεώσεις δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σου.

Ο περιπλανώμενος νους σου και η διάθεσή σου για μάθηση δείχνουν ότι θα είσαι ανοιχτός/ή σε νέες ιδέες και πληροφορίες. Μπορείς να περιμένεις ειδήσεις από συγγενείς σου που βρίσκονται στο εξωτερικό, και το ταξίδι είναι επίσης πιθανό να αποτελέσει μέρος του σχεδίου σου.

Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον/α ενδιαφέροντα από το φιλικό σου κύκλο και να αναπτύξεις σχέση μαζί του/της. Οι επαφές μέσω διαδικτύου είναι ευνοϊκές, και άνθρωποι που συμπίπτουν εγκεφαλικά με εσένα θα σε ελκύσουν. Απολαύστε την ευχάριστη ημέρα!