Προβλέψεις ζωδίων 11 Δεκεμβρίου: Επιτυχημένες συμφωνίες και ευκαιρίες

0
9

ΚΡΙΟΣ ♈

Η σημερινή ημέρα φέρνει ολοκλήρωση στο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον 8ο οίκο και τον Ερμή με τον 10ο οίκο, υποδηλώνοντας θετικές επιδράσεις στον επαγγελματικό χώρο. Αναμένεται ευχάριστο κλίμα, επιτυχημένες συμφωνίες και δυνατότητες ανοίγματος. Είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν συζητήσεις για αύξηση μισθού, ειδικά μετά τις νέες υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Με μερική απασχόληση, υπάρχει πιθανότητα να γίνεις πλήρης και να αυξηθεί ο μισθός σου.

Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στον Τοξότη στον 9ο οίκο, δημιουργώντας τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 12ο οίκο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προσωρινή αίσθηση απομόνωσης ή περιορισμού. Αν και έχεις διάθεση για περιπέτειες και δραστηριότητες εκτός ρουτίνας, ενδέχεται να αναγκαστείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις λόγω σχεδίων που πρέπει να ολοκληρώσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, αναμένεται ερωτική εξομολόγηση από τον/την σύντροφο, εκφράζοντας αγάπη και ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον 7ο οίκο και τον Ερμή με τον 9ο οίκο σου, υποδεικνύοντας πιθανές χαρούμενες συνομιλίες με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Είναι πιθανό να συναφθούν συμφωνίες, ενώ αν ασχολείσαι με τον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μπορείς να απολαύσεις επιτυχία και καλή φήμη. Στις κοινωνικές σου επαφές, θα εκφράζεσαι ευχάριστα και κοινωνικά, μοιράζοντας τις απόψεις σου με τακτ.

Το μεσημέρι, η Σελήνη θα μεταβεί στον Τοξότη στον 8ο οίκο και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μπορεί να προκύψουν ανασφάλειες σχετικά με οικονομικά θέματα. Παρ’ όλα αυτά, αισθηματικά θα έχεις μια ευχάριστη ημέρα με τον σύντροφό σου, απολαμβάνοντας πολλές συζητήσεις. Αν είσαι μόνος/μόνη, το διαδίκτυο και τα μηνύματα μπορεί να φέρουν έντονο ενδιαφέρον και διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Αφροδίτη, κυκλοφορώντας μέσα από τον 6ο οίκο σου, σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Ερμή μέσα από τον 8ο οίκο, παρέχοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με την τακτοποίηση χρεών και οφειλών με αποτελεσματικό τρόπο. Στον επαγγελματικό σου χώρο, είσαι συνεργάσιμος/η και εξυπηρετικός/η, επιτρέποντάς σου να διεκπεραιώνεις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις με ευκολία. Ίσως να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για αποζημίωση ή άλλα οικονομικά ζητήματα.

Στον αισθηματικό τομέα, ενδέχεται κάποιος/α να τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τον εργασιακό σου χώρο. Το μεσημέρι, με τη Σελήνη στον Τοξότη, εστιάζεις στον/στην σύντροφό σου και στις σχέσεις σου γενικότερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, ωστόσο, μπορεί να φέρει επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις, καθώς κρατάς αποστάσεις για να ανταπεξέλθεις σε αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Αφροδίτη, κινούμενη μέσα από τον 5ο οίκο του ζωδιακού σου, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον 7ο σου οίκο. Αυτή η θέση δημιουργεί μια ευκαιρία για δημιουργικές και εποικοδομητικές δραστηριότητες που μπορεί να ομορφύνουν την ημέρα σου.

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, και εσύ εμφανίζεσαι ως κοινωνικός και ευχάριστος, με δεξιότητες στις δημόσιες σχέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να διαπραγματευτείς και να συνεργαστείς με άλλους.

Στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη δίνει την τιμητική της, και είναι πιθανό να ζήσεις ρομαντικές στιγμές ή να ερωτευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να απολαύσεις τον έρωτα με το ταίρι σου.

Το μεσημέρι, με τη Σελήνη να περνά στον Τοξότη και να σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στον 9ο σου οίκο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες υποχρεώσεις και ρουτίνες που θα σε βαρύνουν συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ ♌

Η σημερινή μέρα φαίνεται να φέρνει ευχάριστα νέα και ισορροπημένο κλίμα στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς ολοκληρώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας και στην έκφραση των συναισθημάτων σου με ευγένεια, ακόμη και όταν πρόκειται για αρνητικά συναισθήματα.

Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με δουλειές στο σπίτι, να διακοσμήσεις και να φροντίσεις λεπτομερώς το περιβάλλον σου με καλή αίσθηση των χρωμάτων και της διακόσμησης. Η επαφή με τα οικογενειακά και σπιτικά θέματα θα σου προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα.

Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον Τοξότη και σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ψυχρότητες και απόσταση λόγω οικονομικών θεμάτων. Ωστόσο, η διάθεσή σου αργότερα βελτιώνεται και γίνεται ερωτική και παιχνιδιάρικη. Κράτα τον αισιόδοξο τόνο και απολαύστε την επαναφορά της θετικής αύρας στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός ευχάριστων συνομιλιών, ερωτικών θεμάτων και ευχάριστων συναισθημάτων, καθώς ολοκληρώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή. Αυτό δημιουργεί μια θετική ατμόσφαιρα που διευκολύνει την έκφραση των συναισθημάτων σου, ειδικά σε θέματα ερωτικά.

Μια τυχαία γνωριμία μπορεί να φέρει ελπίδες και να προσθέσει ενδιαφέρον στη ζωή σου. Εάν είσαι σε σχέση, η συζήτηση ενδέχεται να επικεντρωθεί σε θέματα παιδιών, εγκυμοσύνης ή θεμάτων που σχετίζονται με την οικογένεια.

Προσοχή, όμως, το μεσημέρι όταν η Σελήνη περάσει στον Τοξότη και σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια σε μετακινήσεις και σχέδια. Συνιστάται να είσαι προετοιμασμένος/η για αυτές τις πιθανότητες και να επανεξετάσεις τα πλάνα σου αν απαιτείται.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ευνοϊκή, ειδικά όσον αφορά τις οικογενειακές και οικονομικές πτυχές της ζωής σου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή μπορεί να φέρει στήριξη από την οικογένεια σου και το αντίστροφο. Οικονομικά θα μπορείς να επωφεληθείς από κάποιο ακίνητο, ενώ η προσοχή σου θα είναι στραμμένη γύρω από τα οικογενειακά και οικονομικά θέματα.

Είναι μια καλή ημέρα για να επικεντρωθείς στον προσωπικό σου χώρο και να κάνεις αγορές που θα ομορφύνουν το σπίτι σου. Η αυξημένη διάθεσή σου για επαφές και συναντήσεις, όπως περιγράφεται με τη μετάβαση της Σελήνης στον Τοξότη, μπορεί να φέρει ευκαιρίες για κοινωνική δραστηριότητα και ευχάριστες συναντήσεις.

Αν και αρχικά μπορεί να υπάρξουν υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν λόγω του τετράγωνου με τον Κρόνο, αναμένεται να βελτιωθεί η διάθεσή σου στη συνέχεια της ημέρας. Είναι πάντα καλό να είσαι προετοιμασμένος για ενδεχόμενες πρακτικές ανάγκες και υποχρεώσεις, αλλά μην ξεχνάς να αφιερώνεις χρόνο και για την δική σου ευημερία και ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏


Η ημέρα φαίνεται να ξεκινάει θετικά με το ολοκλήρωμα του εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ερμή. Αυτό μπορεί να σου φέρει ευχάριστες συζητήσεις, αυξημένη κοινωνικότητα και ευκαιρίες για πολλές συναλλαγές. Είναι μια καλή ημέρα για να εκφράσεις τις απόψεις και την προσωπικότητά σου με ευγένεια και να είσαι προσιτός/η και καλοδιάθετος/η.

Οι γοητευτικές και ομορφιακές σου εκφάνσεις ενδέχεται να σε καταστήσουν ελκυστικό/ή για άλλους/ες, ειδικά για ανθρώπους που ταιριάζουν με εμφανισιακό και εγκεφαλικό επίπεδο. Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, οπότε εάν υπάρχουν σχέδια για τέτοιες δραστηριότητες, μπορείς να προχωρήσεις.

Ωστόσο, το μεσημέρι, με τη Σελήνη να μεταβαίνει στον Τοξότη και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, υπάρχει προειδοποίηση για πιθανά οικονομικά προβλήματα. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου και να αποφύγεις ρίσκα. Μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις με προσοχή και να μην προβαίνεις σε ακραίες οικονομικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η θετική επίδραση του εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ερμή αναμένεται να φέρει πετυχημένες οικονομικές συμφωνίες στο προσκήνιο. Η ενέργεια αυτή ενισχύει την ικανότητά σου να συνάπτεις συμφωνίες και να διαχειρίζεσαι οικονομικά θέματα. Ο ερευνητικός και μεθοδικός τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις καλύτερες ευκαιρίες και να επιτύχεις στους οικονομικούς τομείς.

Όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, η αίσθηση του κρυφού ή παράνομου μπορεί να σε καθιστά συναισθηματικά καλυμμένο/η, αλλά είναι σημαντικό να είσαι επίσημος/η και ανοικτός/η όσον αφορά τις σχέσεις σου. Η διατήρηση της ειλικρίνειας μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση υγιών σχέσεων.

Το μεσημέρι, με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιό σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε θέματα οικογενειακών υποχρεώσεων. Ενδέχεται να νιώσεις περιορισμένος/η και επιβαρυμένος/η από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά προσπάθησε να βρεις ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και των υποχρεώσεων προς την οικογένειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η επικοινωνιακή και κοινωνική σου δραστηριότητα ενισχύεται με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή από τον 11ο σου στον 1ο σου. Οι κοινωνικές σου δεξιότητες και η τάση σου να διατηρείς ένα ηρεμο και ευχάριστο κλίμα ενισχύονται. Η σχέση σου με φίλους βελτιώνεται, και μπορείς να γνωρίσεις κάποιον/α σημαντικό/ή που θα σε στηρίξει στην υλοποίηση των σχεδίων σου.

Ωστόσο, το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Τοξότη στον 12ο σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 3ο σου, δημιουργώντας ένα δυσχερές πλαίσιο. Αυτή η ενεργειακή σύνδεση μεταξύ Σελήνης και Κρόνου μπορεί να προκαλέσει μυστικοπάθεια, εσωστρέφεια και τάση για ενοχές και φοβίες. Μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχουν κρυφά ή ανεξιχνίαστα ζητήματα που σε επηρεάζουν συναισθηματικά.

Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις αυτές τις σκέψεις με ανοικτό μυαλό και να αντιμετωπίσεις τις φόβιες σου με σύνεση. Η αυτοεξέταση και η επικοινωνία με τον εαυτό σου μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτές τις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή που ολοκληρώνεται από τον 10ο σου με τον 12ο σου σήμερα φέρνει μυστικές συζητήσεις και επαγγελματικά σχέδια στο προσκήνιο. Πιθανώς να συμφωνήσεις σε περισσότερα από όσα επικοινωνείς, κρατώντας τα σχέδια αυτά στην ιδιωτικότητά σου. Η σχέση σου με ανωτέρους ή άτομα που βρίσκονται ψηλότερα στην ιεραρχία είναι πιθανό να είναι πολύ θετική, και οι συμφωνίες σου με αυτούς να είναι επιτυχημένες.

Το μεσημέρι, με τη Σελήνη να μετακινείται στον Τοξότη και τον 11ο σου, η διάθεσή σου αλλάζει προς το θετικό. Παρόλα αυτά, η πρώτη σύνδεση με τον Κρόνο από τον 2ο σου μπορεί να δημιουργήσει οικονομικές προκλήσεις και περιορισμούς. Συνιστάται προσοχή στα οικονομικά θέματα, αποφυγή εξόδων χωρίς απαραίτητη ανάγκη, και σκέψη πριν αποφασίσεις για οικονομικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή που ολοκληρώνεται από τον 9ο σου με τον 11ο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ειδικά από φίλους, συγγενείς ή από εκείνους που διαμένουν στο εξωτερικό. Η διάθεσή σου είναι θετική και πιθανώς να είσαι έτοιμος να βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια που στηρίζονται σε συνδιαλλαγές και συνεργασία με φίλους και γνωστούς.

Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μετά το μεσημέρι μπορεί να φέρει προκλήσεις, ειδικά στον κοινωνικό σου τομέα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια περιορισμένη διάθεση για κοινωνικές υποχρεώσεις, και ίσως να νιώσεις ότι πνίγεσαι από αυτές. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να είσαι αρκετά ψυχρός και επικριτικός. Συνιστάται να είσαι προσεκτικός και εποπτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις αρνητικές ενέργειες.