Προβλέψεις ζωδίων για την 17η Δεκεμβρίου: Οι προσδοκίες που παραπλανώνται

0
6

ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα ολοκληρώνεται η θέση του Ήλιου στον 9ο σου οίκο, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 12ο σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, πιθανόν να αντιμετωπίσεις παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Παρόλο που η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη, υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείς από ορισμένα γεγονότα, ιδίως αν οι προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται. Μπορεί να αναπτυχθεί μια φιλοσοφική διάθεση, συνοδευόμενη από αυξημένη διαίσθηση και επιθυμία να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα μέσα από απατηλά όνειρα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να συνεπάγεται απρόβλεπτα έξοδα και προσωρινή αστάθεια. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε καθιστά πιο διαθέσιμο για κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ η προσοχή σου θα επικεντρώνεται σε φίλους και γνωστούς που σχετίζονται με το εξωτερικό. Οτιδήποτε συλλογικό θα τραβά το ενδιαφέρον σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η θέση του Ήλιου στον 8ο σου οίκο, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, υποδηλώνει όνειρα και φιλοδοξίες για στόχους που ενδέχεται να είναι δύσκολο να επιτευχθούν, κυρίως λόγω οικονομικών περιορισμών. Η έλλειψη χρημάτων δημιουργεί απογοήτευση στο οικονομικό μέρος της ζωής σου, ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προσωπική απογοήτευση από κάποιον που πίστευες ότι θα σε στηρίξει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να υπάρχει μελαγχολική διάθεση και υψηλός συναισθηματισμός, ενώ η φαντασία σου θα είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μέσα από τον 10ο σου οίκο ενδέχεται να προκαλέσει αναστατώσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Η αντίδρασή σου ενδέχεται να είναι έντονη και σπασμωδική, αφήνοντας τους άλλους έκπληκτους. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου για την ημέρα και να επωφεληθείς από κάποιες κληρονομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με το τετράγωνο του Ήλιου μέσα από τον 7ο σου οίκο, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 10ο, προβλέπεται απογοήτευση από έναν συνεργάτη. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν πολλά σκηνικά και παρασκήνια στον επαγγελματικό χώρο, με πισώπλατες ενέργειες και προδοτικές ενέργειες. Αντίστοιχα, αναμένεται να αντιμετωπίσεις παρόμοια τάση απογοήτευσης και στον αισθηματικό τομέα, όπου ο σύντροφός σου ενδέχεται να σε απογοητεύσει βαριά. Κάποια ψέματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια, θέτοντας σε κίνδυνο την ιδανικοποιημένη εικόνα που είχες για τον σύντροφό σου.

Εάν βρίσκεσαι μόνος, οι ελπίδες για μια νέα σχέση ενδέχεται να διαψευστούν, καθώς ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει ενδέχεται να είναι ήδη σε σχέση. Όσον αφορά τις μετακινήσεις, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αναβολές και καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου που θα αναβαθμίσει την ηθική σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σήμερα, το τετράγωνο του Ήλιου μέσα από τον 6ο σου οίκο με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου υποδηλώνει ότι θα αντιμετωπίσεις αίσθηση κούρασης, εξάντλησης και γενικής κακοδιαθεσίας, συνοδευόμενη από έλλειψη ενέργειας. Αυτό ενδέχεται να σε οδηγήσει στο να αναβάλεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις επί του παρόντος. Επίσης, είναι πιθανό να νιώθεις αδιάθετος/η και να εμφανίζεις αρρωστοφοβικές τάσεις.

Η ψυχολογία σου ενδέχεται να είναι πεσμένη, και το τετράγωνο της Σελήνης από τον 8ο σου οίκο μπορεί να φέρει στο φως καταπιεσμένα συναισθήματα, ενδεχομένως συνδεδεμένα με οικονομικά θέματα. Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον φιλικό τομέα, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσεις νεύρα και ξεσπάσματα από φίλο/η.

Ωστόσο, το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Ήλιου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ότι αυτό που ψάχνει η ψυχή σου είναι η απασχόληση με θέματα καθημερινότητας, προσφέροντας ένα θετικό στοιχείο στην καθημερινή σου ζωή.

ΛΕΩΝ ♌


Σήμερα, το τετράγωνο του Ήλιου από τον 5ο σου οίκο με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου υποδηλώνει ανάμικτα συναισθήματα στον αισθηματικό και ερωτικό τομέα. Ενδέχεται να νιώσεις εξάρτηση από το πάθος σου για κάποιον/α, και ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο να αντισταθείς σε αυτό. Μπορεί να αποκαλυφθούν πτυχές της σχέσης που έχεις εξιδανικεύσει, με τις μάσκες να πέφτουν και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης πιθανό να νιώσεις έντονη ερωτική έλξη προς κάποιον/α, ακόμη και αν είναι πλατωνική. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει προβλήματα και αντιδράσεις στον επαγγελματικό χώρο, ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα συμβάλει στο να ανακτήσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου με συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σήμερα, αναμένονται δύσκολες στιγμές με την οικογένειά σου, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον 4ο σου οίκο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 7ο σου οίκο. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν προβλήματα μεταξύ του/της συντρόφου σου και ενός μέλους της οικογένειάς σου, προκαλώντας απογοήτευση και δυσαρέσκεια στον οικογενειακό χώρο. Ενδέχεται να νιώθεις εξαρτημένος/η και δέσμιος/α των περιστάσεων, με πιθανή αποκάλυψη ψεμάτων ή δολοπλοκιών που θα σε απογοητεύσει.

Γενικά, θα είσαι εσωστρεφής και δεν θα θέλεις πολύ κόσμο γύρω σου, καθώς θα νιώθεις αδύναμος/η να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς τα προβλήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ενδέχεται να προκαλέσει νευρικότητα και αυξημένη πίεση, αλλά το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πρακτικά θέματα της ρουτίνας σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Σήμερα, το τετράγωνο του Ήλιου από τον 3ο σου οίκο με τον Ποσειδώνα από τον 6ο οίκο φαίνεται να επηρεάζει την επικοινωνία σου. Όπως ο στίχος του τραγουδιού που αναφέρεις, το μυαλό σου μπορεί να είναι αναστατωμένο, και ενδέχεται να έχεις δυσκολία στο να εκφράσεις ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και ακόμη και σε ψεύδη προκειμένου να κρατήσεις κρυφά ορισμένες πτυχές της πραγματικότητας.

Παρά ταυτίστος, στον αισθηματικό τομέα, φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Αντίθετα, είναι πιθανό να έχεις αυξημένη ερωτική διάθεση και τάση για σεξουαλικούς πειραματισμούς, ειδικά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Επιπλέον, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φαίνεται ότι θα φέρει ερωτικές συναντήσεις και συνευρέσεις, με την πιθανότητα να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏


Σήμερα φαίνεται ότι δεν είναι η καλύτερη ημέρα για χρηματικές υποθέσεις ή αποφάσεις σχετικά με επενδύσεις, καθώς ο Ήλιος από τον 2ο σου οίκο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου. Αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και τον τζόγο, καθώς η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αυτές τις δραστηριότητες. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, ώστε να μην πέσεις θύμα κλοπής ή απάτης, ιδίως όταν πρόκειται για χρηματικές προτάσεις που φαίνονται υπερβολικά ελκυστικές.

Επιπλέον, προσέχετε τις σχέσεις σου, ιδίως με ένα παιδί, καθώς υπάρχει πιθανότητα να προσπαθήσει να σε επηρεάσει για χρήματα με διάφορα παραμύθια. Η συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια μπορεί να σε επηρεάσει σήμερα, και το τετράγωνο της Σελήνης από τον 4ο σου οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό υποδηλώνει ότι ενδέχεται να έχεις έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες με τον αγαπημένο/η σου. Ωστόσο, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, το περιβάλλον στην πατρική σου οικογένεια μπορεί να σου προσφέρει στήριγμα και αίσθηση ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η ημέρα φαίνεται να φέρνει έναν ιδεαλισμό και ρομαντισμό, ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους γονείς και την οικογένειά σου. Το τετράγωνο του Ήλιου από τον 1ο σου οίκο με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ρομαντικό/η και ιδεαλιστή/στρια, με την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα και να προκαλείς οίκτο στους άλλους με την υπερβολική σου ευαισθησία.

Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς το τετράγωνο αυτό μπορεί να σε καθιστά επιρρεπή στις καταχρήσεις και στο αλκοόλ, χρησιμοποιώντας τα ως μέσο αποφυγής της πραγματικότητας. Αυτή η τάση μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στον εαυτό σου.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό υποδηλώνει ότι παρά τη σωματική κούραση, ενδέχεται να έχεις την τάση να αντιδράς έντονα σε κάτι κοινό και τετριμμένο. Πρόσεξε να μην αφήσεις τις αντιδράσεις σου να επηρεάσουν αρνητικά την ολοκλήρωση εργασιών ή υποχρεώσεων. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη διάθεσή σου, προσφέροντας ένα θετικό όραμα και αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η φαντασία σου φαίνεται να είναι σε υψηλά επίπεδα, ειδικά με τον Ήλιο στον 12ο σου οίκο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 3ο σου. Αυτό μπορεί να σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις και να εκφραστείς μέσω λογοτεχνικών έργων ή άλλων δημιουργικών μέσων. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην επικοινωνία σου, καθώς υπάρχει τάση για ψεύδη και παρανόηση. Η διαισθητικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει να θυματοποιείς και να μπερδεύεις τις ιδέες σου.

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον 2ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό υποδηλώνει έκτακτα έξοδα για ψυχαγωγία, διασκέδαση ή ίσως για κάποιο παιδί. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς προσεκτικά τα οικονομικά σου, ειδικά σε θέματα ψυχαγωγίας, ώστε να αποφευχθούν απρόβλεπτα έξοδα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φαίνεται να είναι θετικό για τα οικονομικά σου, προσφέροντας στήριξη για την εκτέλεση σχεδίων και πλάνων που μπορεί να συμβάλουν στην αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η ημέρα φαίνεται να είναι γεμάτη ιδεαλισμό και όνειρα, καθώς ο Ήλιος από τον 11ο σου οίκο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 2ο σου οίκο. Η τάση σου να είσαι ιδεαλιστής/τρια μπορεί να σε οδηγήσει σε στόχους και όνειρα που δεν βασίζονται σε λογικά κριτήρια, με τον κίνδυνο να προδοθούν οι προσδοκίες σου για ένα καλύτερο μέλλον.

Η τάση σου για φιλανθρωπίες είναι θετική, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου και να χάσεις χρήματα. Επίσης, προσοχή στο να μην παίρνεις προσωπικά όλα τα πράγματα, καθώς ακραίες αντιδράσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα στις σχέσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι θετικό, καθώς θα βελτιωθεί η διάθεσή σου και θα λαχταρήσεις να περάσεις καλά με την παρέα σου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγεις από τον ιδεαλισμό και να απολαύσεις τη ζωή στο παρόν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να φέρνει προκλήσεις στον επαγγελματικό και αισθηματικό σου τομέα. Με τον τετράγωνο του Ήλιου από τον 10ο σου οίκο σε σχέση με τον Ποσειδώνα στον 1ο σου οίκο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην εργασία σου. Η αφαιρετικότητα και η βύθιση στις σκέψεις σου μπορεί να σε κάνουν να κάνεις λάθη ή να είσαι αποπροσανατολισμένος/η.

Στον αισθηματικό τομέα, η υπερβολική έκφραση των συναισθημάτων σου μπορεί να σε καθιστά παραμυθατζή/ο. Επιπλέον, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, τα οποία εκφράζονται έντονα. Ωστόσο, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, θα έχεις τη δυνατότητα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να διατηρήσεις μια θετική εικόνα. Είναι σημαντικό να βάλεις όρια στην έκφραση των συναισθημάτων σου και να διαχειριστείς την αφηρημένη σκέψη σου κατάλληλα στον επαγγελματικό χώρο.