Προβλέψεις ζωδίων στις 12 Δεκεμβρίου: Έντονη δράση και εκρήξεις θυμού στο προσκήνιο

0
20

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη, κατά τη διέλευσή της από το ζώδιο του Τοξότη και τον 9ο σου τομέα, φέρνει μια επιθυμία για περιπέτειες και δραστηριότητες εκτός της καθημερινής ρουτίνας. Σε αυτό το διάστημα, θα νιώθεις ιδιαίτερα εξωστρεφής και κοινωνικός/κοινωνική. Ωστόσο, λόγω του συνασπισμού με τον Άρη, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η.

Θα βιώσεις ανυπομονησία και ευεργετικές ανησυχίες όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Ιδίως στα ταξίδια, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αποφεύγοντας υπερβολικές ταχύτητες και υπερεκτίμηση της αυτοπεποίθησης σου, προκειμένου να μην προκαλέσεις ατυχήματα.

Στην έκφραση των συναισθημάτων σου, θα είσαι παρορμητικός/η και υπερβολικά ειλικρινής, πιθανόν να φτάνεις στο σημείο του ακατέργαστου, με κίνδυνο να πληγώνεις τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά, θα δείχνεις αρκετή δραστηριότητα, καθιστώντας τη μέρα σου ζωντανή και ενδιαφέρουσα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη, καθώς μεταβαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και διασχίζει τον 8ο σου τομέα, επηρεάζει τον ψυχισμό σου, καθιστώντας σε πιο μυστηριώδη και προσεκτικό/η. Αναδεικνύει την τάση σου να ανασύρεις απομνημονεύματα από το παρελθόν, προκαλώντας ψυχολογικό αναστάτωμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μέσα από τον 8ο σου τομέα μπορεί να επιφέρει έντονες συναισθηματικές αναταράξεις, με εκρήξεις θυμού και βίαιες αντιδράσεις λόγω ανεκπληρωμένων επιθυμιών. Ακόμη και αν προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου, αυτά θα εκδηλωθούν έντονα.

Στον ερωτικό τομέα, θα εμφανίσεις ανταγωνιστικότητα και έντονα πάθη, ενώ η ζήλεια για τον αγαπημένο/η σου θα είναι παρούσα. Επίσης, μπορεί να προκύψουν οικονομικά θέματα, και είναι δυνατόν να χάσεις την ψυχραιμία σου, αν και έχεις το δίκιο σου. Σε αυτήν τη φάση, είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεών σου και να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά θέματα με ψυχραιμία και λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊


Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και διαμορφώνει τις σχέσεις σου με τους άλλους, βρίσκοντας στον 7ο σου τομέα. Παρατηρείται μια τάση προς το να είσαι υποχωρητικός/η και συμβιβαστικός/η, αλλά η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί προκλήσεις. Αισθάνεσαι προκαλούμενος/η να αντιδράσεις, τσιμπάς το δόλωμα, και χάνεις γρήγορα τη ψυχραιμία σου.

Υπάρχει κίνδυνος ρήξης στις σχέσεις σου με συνεργάτες, καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις. Και στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου ενδέχεται να είναι εριστικός/η και προκλητικός/η, με πιθανότητα ξεσπάσματος άγριου καυγά και ρήξης. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει η πιθανότητα να έρθει μια νέα γνωριμία στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι εποικοδομητικός/ή στις επικοινωνίες σου για να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η καθημερινότητά σου φαίνεται πολύ δύσκολη, καθώς οι υποχρεώσεις σου εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η Σελήνη, περνώντας από τον 6ο σου τομέα, σε ενθαρρύνει να ολοκληρώσεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες της καθημερινής ρουτίνας σου, αλλά με την πρόσθετη πρόκληση της κούρασης και της εξάντλησης. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει εκνευρισμό, υπερκινητικότητα και ανεπιθύμητη σπατάλη ενέργειας, με κίνδυνο αν δεν μειώσεις τους ρυθμούς σου να είσαι ευάλωτος/η σε ασθένειες και ατυχήματα.

Είναι σημαντικό να μοιράσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου, καθώς η έντονη δραστηριοποίηση μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα για την υγεία σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αντιμετωπίσεις πιθανά θέματα και δύσκολες καταστάσεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με λογική και εποικοδομητικότητα.

ΛΕΩΝ ♌


Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 5ο σου τομέα, αναμένεται να έχεις έντονη διάθεση να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από δημιουργικά σχέδια. Ο εγωισμός ενδέχεται να ενισχυθεί με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη, κάτι που μπορεί να διαμορφώσει την πεποίθηση πως κάνεις καλύτερα από τους άλλους. Παρά τη δραστηριότητα σου, η έλλειψη υπομονής μπορεί να σε καθιστή ευερέθιστο/η και αλαζόνα. Προσέξε, ειδικά αν έχεις παιδιά, να αποφεύγεις έντονες καβγάδες.

Στον ερωτικό τομέα, προβλέπεται έντονη σεξουαλικότητα, έντονες επιθυμίες και επιθετικότητα. Συνιστάται να μειώσεις τους τόνους και να αποφύγεις τον υπερβολικό ανταγωνισμό, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, δείχνοντας διεκδικητικός/η και έτοιμος/η για περιπέτειες. Πρόσεξε, ωστόσο, να μην παραβιάσεις τα όρια του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 4ο σου τομέα, είναι πιθανό να αισθάνεσαι την ανάγκη να απομακρυνθείς από τον έξω κόσμο και να παραμείνεις στο σπίτι. Ωστόσο, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δεν θα σε αφήσει ανέπαφο. Ενδέχεται να επικεντρωθείς σε εργασίες στο σπίτι, αλλά η κούραση μπορεί να σε κάνει ευερέθιστο/η, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις προς όλους μέσα στο σπίτι.

Ενδέχεται επίσης, λόγω αναμνήσεων, να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις στον συναισθηματικό χώρο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου, καθώς ενδέχεται να εκδηλωθούν έντονοι διαπληκτισμοί, ιδίως με μια γυναίκα.

Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπονται δυσκολίες και μπορεί να δυσκολευτείς να χειριστείς τα προκύπτοντα. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 3ο σου τομέα και σε σύνοδο με τον Άρη, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι, λόγω του ευερέθιστου νευρικού σου συστήματος. Είναι πιθανό να μπλέκεις εύκολα σε αντιπαράθεση λόγω του έντονου παρορμητισμού των συναισθημάτων σου. Μπορεί να προκύψουν πολλά λόγια και να εμπλακείς σε κουτσομπολιά και ανακατωσούρες, καθώς θα ενεργείς με αυθορμητισμό.

Επιπλέον, με αρκετές μετακινήσεις, εάν οδηγείς, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με την ταχύτητα και να δίνεις προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις την οδηγική σου συμπεριφορά. Η αθυροστομία σου μπορεί να οδηγήσει σε καυγά με άλλους οδηγούς. Φρόντισε να μην ανασύρεις όλα τα απωθημένα σου από αδερφικές και συγγενικές σχέσεις, καθώς αυτό μπορεί να επιδεινώσει μια κατάσταση παρά να τη βελτιώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καταλαβαίνω ότι η σημερινή ημέρα δεν φαίνεται να είναι η καλύτερή σου, ειδικά με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 2ο σου τομέα. Οι συναισθηματικές και οικονομικές αστάθειες μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις.

Αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις και αποφεύγετε να βρεθείτε στην αγορά με παρορμητικές διαθέσεις, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα έξοδα. Η αλαζονική συμπεριφορά σχετικά με τις υλικές κτήσεις μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τον παθιασμένο επιθετικό χαρακτήρα σας, καθώς αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε ακαίρετες δαπάνες.

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε ψυχραιμία και να μην αφήσετε τα συναισθηματικά φορτισμένα κίνητρα να επηρεάσουν τις οικονομικές σας αποφάσεις. Ενδέχεται να είναι καλή ιδέα να αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική απόφαση για μια πιο κατάλληλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κατανοώ ότι η παρούσα κατάσταση με τη Σελήνη στον 1ο σου τομέα, ιδίως με τη σύνοδο με τον Άρη, φαίνεται να σε επηρεάζει έντονα. Η εστίαση στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπία στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η επικοινωνία και ο σεβασμός προς τους άλλους είναι κλειδιά για τη διατήρηση υγιών σχέσεων. Η αυθορμητικότητα και ο ανταγωνισμός μπορεί να προκαλέσουν την εμφάνιση προβλημάτων. Προσπάθησε να είσαι επιεικής και να έχεις υπομονή, δίνοντας σημασία και στις ανάγκες των άλλων.

Επίσης, η νευρικότητα και η ανυπομονησία σου μπορεί να οδηγήσουν σε περιττές συγκρούσεις. Προσπάθησε να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και να επιλέγεις τον λόγο αντί της έκρηξης.

Τέλος, η προσοχή στον τρόπο που αντιδράς και συμπεριφέρεσαι είναι σημαντική για να αποφευχθούν ατυχήματα. Να θυμάσαι ότι η συνεργασία και η εποικοδομητική συμπεριφορά συμβάλλουν στη δημιουργία υγιών σχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Οι επιρροές που περιγράφονται με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 12ο σου οίκο μπορεί πράγματι να προκαλέσουν συναισθηματική φόρτιση και ανασφάλεια. Η σύνοδος με τον Άρη φαίνεται να ενισχύει αυτά τα συναισθήματα, καθιστώντας την έκφραση των συναισθημάτων σημαντική.

Είναι σημαντικό να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις την μοναξιά και την απομόνωση, και μια καλή αρχή είναι να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθηματικά σου βάρη. Η εκφραστική τέχνη, όπως η τέχνη, η γραφή ή ακόμη και η συζήτηση με κοντινούς φίλους και συγγενείς, μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση των κρυμμένων συναισθημάτων.

Παράλληλα, αποφεύγοντας τις πολλές επαφές και διατηρώντας την ψυχραιμία σου, μπορείς να περιορίσεις τον αντίκτυπο των πιθανών εχθρών ή κακιών. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η αυτοφροντίδα και η εσωτερική ευρυθμία συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτού του περιόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η παρουσία της Σελήνης στον 11ο σου οίκο, σε σύνοδο με τον Άρη, φαίνεται να φέρνει ενθουσιασμό για νέες φιλικές σχέσεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Το γεγονός ότι εκφράζεις τα όνειρά σου και θέλεις να ενσωματώσεις νέα σχέδια στη ζωή σου είναι θετικό.

Ωστόσο, η προειδοποίηση για διαπληκτισμούς με φίλους και τις πιθανές διαμάχες με έναν/μια φίλο/η είναι σημαντική. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/η στην επικοινωνία σου και να αποφεύγεις τις παρεξηγήσεις. Ίσως η ενθουσιώδης σου προσέγγιση να προκαλεί αντιδράσεις, και είναι καλό να είσαι ευέλικτος/η και ανοιχτός/η στις απόψεις των άλλων.

Αντί να επιβάλλεις τα δικά σου, προσπάθησε να κατανοήσεις τις αντιλήψεις των άλλων και να βρείτε κοινό έδαφος. Φυσικά, ανάμεσα σε φίλους, διαφωνίες είναι αναπόφευκτες, αλλά μπορείς να περιορίσεις τη δυσαρμονία αν δείξεις κατανόηση και σεβασμό προς τις απόψεις των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η θέση της Σελήνης στον 10ο οίκο, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά, φαίνεται ότι μπορεί να φέρει προκλήσεις στον τομέα της επαγγελματικής σου ζωής. Η πιθανότητα να χάσεις τον έλεγχο των νεύρων σου και να μπλέξεις σε διαφωνίες φαίνεται να είναι αυξημένη, και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Η υπέρμετρη ανυπομονησία, ο ανταγωνισμός, και οι υπερβολικές φιλοδοξίες μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στον εργασιακό χώρο. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφεύγεις τις αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Η συνεργασία και η επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους είναι κλειδί για τη διαχείριση των προκλήσεων που μπορεί να προκύψουν.

Επίσης, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και στην προσωπική σου ζωή, ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις στο σπίτι. Η αλαζονεία σου και οι ηγετικές διαθέσεις μπορεί να προκαλέσουν τριβές, οπότε προσπάθησε να δείξεις σεβασμό και κατανόηση προς τα μέλη της οικογένειάς σου.