Προβλέψεις ζωδίων στις 16/12: Ευχάριστες ανατροπές στον ορίζοντα

0
21

ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα είναι μια ημέρα ιδανική για να απολαύσεις την κοινωνία των φίλων και γνωστών, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στον 11ο οίκο. Η κοινωνικότητά σου είναι υψηλή, και η διάθεσή σου χαλαρή, επιτρέποντάς σου να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την απλή διασκέδαση.

Ωστόσο, πρόκειται για μια περίοδο όπου το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και το τετράγωνο Σελήνης/Αφροδίτης ενδέχεται να σε καθιστούν υπερβολικό/η και γαλαντόμο/α, με τον κίνδυνο να μην είσαι προσεκτικός/ή στις οικονομικές σου υποθέσεις. Ενδέχεται να ξοδεύεις χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σημαντικές λεπτομέρειες.

Πιθανότατα, θα ξεκινήσεις τη βραδιά σου με υπερβολές και διασκέδαση, και ενδέχεται να συνεχίσεις με περαιτέρω υπερβολές σε άλλες εκδηλώσεις. Μην εκπλήσσεσαι αν βρεις τον εαυτό σου να διασκεδάζεις με φίλους έως τα ξημερώματα, με πιθανότητα να μοιραστείς τη νύχτα με κάποιον/α από τον φιλικό σου κύκλο.

Στο τέλος της βραδιάς, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα σου χαρίσει απίστευτη ενέργεια, κάνοντάς σου να νιώθεις ζωντανός/ή και ενεργητικός/ή ακόμη και αργά το βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ ♈

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 10ο οίκο και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία και την Αφροδίτη, η κοινωνική σου διάθεση είναι υψηλή, και έχεις την τάση να ασχολείσαι είτε με τα επαγγελματικά σου, είτε με κοινωνικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Δεν δείχνεις καμία σοβαρότητα αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις, και η αισιοδοξία σου είναι υπερβολική, με την τάση να αποφεύγεις σοβαρές υποθέσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, το κλίμα είναι ευχάριστο και ερωτικό, με εσένα να είσαι γενναιόδωρος/α και πρόθυμος/η να κακομαθείς τον/την αγαπημένο/η σου, καθώς και το αντίστροφο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη το αργό βράδυ μπορεί να φέρει νέα γνωριμία, ειδικά αν βρεθείς σε κοσμική ή επαγγελματική συνάντηση. Παρόλα αυτά, δεν λείπουν κάποιες γκρίνιες, αλλά γενικά η διάθεσή σου είναι θετική.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 9ο οίκο σου, αναδύεται η ανάγκη για ταξίδια και νέες περιπέτειες. Είναι η τέλεια στιγμή να απολαύσεις διαφορετικές εμπειρίες και να εξερευνήσεις νέα μέρη. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία και την Αφροδίτη, η διάθεσή σου είναι καλή, και έχεις την τάση να ασχολείσαι με διάφορα πράγματα που δεν είναι συνηθισμένα για εσένα.

Αν έχεις εργασίες να ολοκληρώσεις, πιθανόν να βαριέσαι και να αποφεύγεις ό,τι σου προκαλεί άγχος. Η κοινωνική σου δραστηριότητα είναι υψηλή, και η γενναιοδωρία σου μπορεί να σε καταστήσει υπερκαταναλωτικό/η. Στον επαγγελματικό χώρο, το κλίμα είναι καλό, και το εξάγωνο Σελήνης/Άρη μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και κοσμοθεωρία.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέξεις την υπερκατανάλωση και να αποφύγεις σοβαρές επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν άγχος. Αυτή η περίοδος είναι περισσότερο κατάλληλη για απολαυστικές δραστηριότητες και κοινωνική αλληλεπίδραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 8ο οίκο σου, πιθανόν να βιώσεις αντιφατικά συναισθήματα. Η τάση σου θα είναι να γίνεις μυστικοπαθής με πιθανή μείωση της ψυχολογίας σου. Ωστόσο, η παρουσία των φίλων/ων και η επαφή με την παρέα σου, ιδίως με τα παιδιά, θα έχουν θετική επίδραση στη ψυχική σου κατάσταση, και θα νιώθεις στοργικός/ή με έντονα συναισθήματα.

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία και την Αφροδίτη μπορεί να οδηγήσουν σε έντονα και παθιασμένα συναισθήματα, ειδικά προς τον/την αγαπημένο/η σου. Ενδέχεται να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πληθωρικό τρόπο και υπερβολικά, ενώ ζηλεύεις με έντονο τρόπο, χωρίς σαφή λόγο επί της ουσίας, λόγω του αυξημένου συναισθηματισμού σου.

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη, αργά το βράδυ θα αισθανθείς καλύτερα, πιο δυνατός/η και δυναμικός/η, επανακτώντας την αυτοπεποίθησή σου.

ΛΕΩΝ ♌

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 7ο σου οίκο, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η και φροντιστικός/η. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία και την Αφροδίτη, θα εκφράζεις γενναιόδωρα συναισθήματα. Ωστόσο, η διάθεσή σου μπορεί να είναι ασταθής λόγω της τάσης σου να εξαρτάσαι από τις διαθέσεις των άλλων, ειδικά των μελών της οικογένειάς σου και του/της αγαπημένου/η σου.

Μπορεί να παρουσιάσεις τάση να κακομάθεις τους γύρω σου, αλλά ταυτόχρονα να διακρίνονται και αγνές και καλές προθέσεις από μέρους σου. Εάν εργάζεσαι, θα είσαι εξυπηρετικός/η και καλοπροαίρετος/η, αν και υπάρχει πιθανότητα να εκφράσεις μια ελαφριά σνομπ ατμόσφαιρα.

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη που θα σχηματιστεί αργά τη νύχτα, αναμένεται να έχεις αυξημένη ερωτική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 6ο σου οίκο, η ημέρα σου φαίνεται να είναι κάπως κουραστική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία υποδεικνύει ότι θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και χαλαρότητα, προσπαθώντας να αποφύγεις το άγχος και το στρες.

Επιπλέον, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη συνεπάγεται τη δυνατότητα συναντήσεων και συνομιλιών με πολύ κόσμο, ενώ θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες. Η ημέρα δεν φαίνεται να είναι κατάλληλη για σημαντικές υποθέσεις, καθώς το κύριο “mood” είναι περισσότερο για καλοπέραση και χαλαρές καταστάσεις.

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη που θα σχηματιστεί αργά τη νύχτα, μπορεί να πιάσεις την τάση να κάνεις κοπιαστικές εργασίες, εκείνες που ίσως δεν ήθελες να ασχοληθείς με τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τη Σελήνη στον φιλικό Υδροχόο και στον 5ο οίκο, η ημέρα σου υπόσχεται να είναι θαυμάσια. Θα νιώθεις ενθουσιασμένος/η και θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πράγματα που σε εκφράζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία υποδεικνύει έντονα συναισθήματα για τον αγαπημένο σου και υψηλή ερωτική διάθεση σε υπερβολικό βαθμό.

Παρόμοια συναισθήματα θα προκαλέσει και το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη. Θα έχεις υπερβολική διάθεση για καλοπέραση, και παρόλο που μπορεί να πιάσουν κτητικές διαθέσεις, δεν αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα. Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με παιδιά, να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και να επιδείξεις δημιουργικότητα.

Αποφεύγετε τις σπατάλες και για το βράδυ, όπου η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη, προβλέπεται ότι θα επιλέξεις να βγείς έξω για διασκέδαση και κυρίως για φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 4ο οίκο, είναι πιθανό να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου υποθέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία, μπορεί να προκύψουν συναισθηματικές συγκρούσεις, και η απαιτητικότητά σου ενδέχεται να αυξηθεί, ιδίως έναντι του συντρόφου σου. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη ενδέχεται να ενισχύσει αυτήν την τάση.

Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, θα επιθυμείς φροντίδα και κακομάθηση από τους άλλους. Είναι πιθανό να είσαι ασταθής και επιπόλαιος, με τάση για υπερβολή σε όλες σου τις εκδηλώσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματιστεί αργά το βράδυ μεταξύ της Σελήνης και του Άρη μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, να αυξήσει τη συναισθηματική ευαισθησία σου και να σε καταστήσει πιο εγκάρδιο/η και λογικό/η. Συνιστάται να αποφεύγεις την υπερβολική αλαζονεία και να διατηρείς ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 3ο σου οίκο, η κοινωνική και επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι αυξημένη. Αναμένεται να έχεις πολλές συναντήσεις, και το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που δεν είχες δει για καιρό. Ειδικά με τις ειδήσεις και τα κουτσομπολιά να κυκλοφορούν, πιθανόν να ανταλλάξεις νέα και να περάσεις ευχάριστα.

Επίσης, ενδέχεται να χρειαστείς να μετακινηθείς λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη υπογραμμίζει τα φιλάνθρωπα και γενναιόδωρα συναισθήματά σου, ενώ αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με θετική και αισιόδοξη σκέψη.

Στον αισθηματικό τομέα, μυστικά ερωτικά μηνύματα μπορεί να σε χαροποιήσουν, και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη το βράδυ, αναμένεται να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για να εξερευνήσεις νέες γνωριμίες και να απολαύσεις τη διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η σημερινή ημέρα φέρνει ανασφάλειες στο οικονομικό σου πεδίο με τη Σελήνη στον Υδροχόο και στον 2ο σου οίκο. Η τάση για κτητικότητα ενδέχεται να είναι υψηλή, και το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία μπορεί να σε καθιστά υπερβολικό/η και απρόσεκτο/η στις οικονομικές αποφάσεις. Συνιστάται προσοχή, ιδίως όσον αφορά ακριβείς αγορές, ιδίως για αντικείμενα που δεν είναι απαραίτητα.

Παράλληλα, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη υπογραμμίζει την κοινωνικότητά σου και την ευχάριστη παρουσία σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται να ανταλλάξεις δώρα και να περάσεις ευχάριστα με τους φίλους σου.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη το βράδυ θα φέρει μια τάση να δραστηριοποιηθείς σε παρασκηνιακές υποθέσεις, παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα σε καθιστούν ασφαλή συναισθηματικά και υλικά. Είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να αυξήσεις την ασφάλεια σου, ενδεχομένως μέσω πρωτοβουλιών που θα σε οδηγήσουν προς εποικοδομητικές κατευθύνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο σου οίκο, η εστία περιστρέφεται γύρω από εσένα, καθιστώντας σε εγωκεντρικό/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία ενισχύει την απαίτησή σου για αναγνώριση και στοργή από τα μέλη της οικογένειάς σου. Ενδέχεται να έχεις αυξημένο συναισθηματισμό και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με παιδικότητα.

Στον επαγγελματικό τομέα, εάν εργάζεσαι, θα έχεις καλή διάθεση με τάση για χαλαρές και ευχάριστες καταστάσεις, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη.

Για το βράδυ, όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, πιθανότατα θα επιλέξεις να βγείς με το ταίρι σου ή να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς για να διασκεδάσετε. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ευκαιρία για ερωτική γνωριμία, εάν είσαι μόνος/η. Απολαύστε την κοινωνική και ευχάριστη ατμόσφαιρα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο σου οίκο, η προσοχή επικεντρώνεται γύρω από εσένα, καθιστώντας σε εγωκεντρικό/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία ενισχύει την απαίτησή σου για αναγνώριση και στοργή από τα μέλη της οικογένειάς σου, και μπορείς να έχεις τάσεις προς το να αναζητάς την προσοχή.

Στον επαγγελματικό τομέα, αν εργάζεσαι, η διάθεσή σου θα είναι καλή, με τάση για χαλαρές και ευχάριστες καταστάσεις, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη.

Για το βράδυ, όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, πιθανότατα θα επιλέξεις να βγείς με το ταίρι σου, να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς για να διασκεδάσετε. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ευκαιρία για ερωτική γνωριμία, εάν είσαι μόνος/η. Απολαύστε την κοινωνική και ευχάριστη ατμόσφαιρα και τη διασκέδαση!