Ρούλα Κορομηλά: Δεν με έχει αλλάξει η δημοσιότητα, πλέον σκέφτομαι λίγο πιο σοφά – [Βίντεο]

0
12

Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει τα πάντα στη συνέντευξή της στην εκπομπή Fay’s Time σήμερα (06.12.2023), αναφέροντας την αδυναμία της στη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η δημοσιογράφος ξεκινά αναφέροντας πόσο πολύ συμπαθεί τη Φαίη Σκορδά και πόσο συχνά ανταλλάσσουν απόψεις. Επισημαίνει την αμοιβαία κατανόηση που υπάρχει ανάμεσά τους λέγοντας: “Είμαστε και οι δύο Υδροχόοι και εμείς οι Υδροχόοι κάνουμε υπομονή, μιλάμε διά της σιωπής.

Ρούλα Κορομηλά: "Δεν θεωρώ ότι η δημοσιότητα με έχει αλλάξει, είμαι ο ίδιος  άνθρωπος" | Zappit

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρει τα θετικά στοιχεία που την ενθουσιάζουν και τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον. Αποκαλύπτει πώς καταφέρνουν να επικοινωνούν με κοινό “κλικ” και εκφράζει την ελπίδα πως αυτή η φιλία θα διατηρηθεί.

Όσον αφορά την επίδραση της δημοσιότητας στη ζωή της, η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει: Είμαι ο ίδιος άνθρωπος απλά πλέον σκέφτομαι λίγο πιο σοφά. Δεν θεωρώ ότι η δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα με έχουν επηρεάσει και με έχουν αλλάξει. Ζω το τώρα και το ζω στο έπακρο.” Με αυτές τις δηλώσεις, η Ρούλα Κορομηλά ρίχνει φως στη σημασία της αυθεντικότητας και της εξέλιξης, ενώ παραμένει πιστή στον εαυτό της, ακόμα και μετά τη δημοσιότητα.