Τεράστιο «Όχι» από τον Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1: Το ‘Βιμύλιο’ δεν επιστρέφει στις οθόνες – [Βίντεο]

0
20

Στο πλαίσιο της πρώτης εκπομπής “Πάμε Δανάη,” ο ρεπόρτερ Αλέξης Μίχας αποκάλυψε μια απρόσμενη εξέλιξη σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής και παραγωγός Αντώνης Κανάκης, με την προσωπική του απόφαση, αποφάσισε ότι η εκπομπή του, το “Βινύλιο,” δεν θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής περιόδου από τον Ιανουάριο του 2024. Αυτή η απόφαση, σύμφωνα με τον Κανάκη, δεν σχετίζεται με τις προτιμήσεις του σταθμού ή τον προγραμματισμό του καναλιού.

Και τώρα τι, Αντώνη Κανάκη; - Dailymedia & News

Ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε τις προηγούμενες δηλώσεις, σύμφωνα με τις δηλώσεις του “Βινύλιο” πως θα επέστρεφε μόνο αν υπήρχε περιεχόμενο υλικό για εκπομπές και όχι απλώς για τη δημιουργία μιας ακόμα εκπομπής.

Πέραν αυτού, ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να ζητάει τη μείωση των εβδομαδιαίων επεισοδίων της άλλης του εκπομπής, του “Ράδιο Αρβύλα,” από τέσσερα σε τρία επεισόδια. Η προθεσμία είναι η δημιουργία ενός πιο πυκνού και συναρπαστικού περιεχομένου που θα συνδέει τα επεισόδια και θα προσφέρει ανώτερη σάτιρα. Ενδεικτικά, ο Κανάκης δηλώνει έτοιμος να δεχτεί μειωμένη αμοιβή ανά σεζόν, σε συμφωνία με την πολιτική αμοιβή της παραγωγικής εταιρείας, λόγω της μείωσης των επεισοδίων ανά εβδομάδα.