Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε ένα 13χρονο κορίτσι

0
11

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω της εξαφάνισης ενός 13χρονου κοριτσιού από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στην Πλατεία Αριστοτέλους, και υπάρχουν πληροφορίες που δείχνουν ότι ενδέχεται να έχει κατευθυνθεί προς τις Συκιές στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την Ευδοκία Τ. 13 ετών, η οποία έχει ύψος 1.61 μ., βάρος 60 κιλά, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα, αμάνικο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει τατουάζ στα χέρια και σκουλαρίκια στη μύτη και στη γλώσσα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

https://twitter.com/hamogelo/status/1732157071552807381