Θεσσαλονίκη: Μετά το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία, γύρισε και κακοποίησε ξανά την πρώην του

0
10

Ο 37χρονος από τη Θεσσαλονίκη που είχε παραπεμφθεί στο δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και αφέθηκε ελεύθερος λόγω αναβολής της υπόθεσης, βρέθηκε ξανά κατηγορούμενος μετά από νέα περιστατικά βίας κατά της συζύγου του.

Κατά την επιστροφή του σπίτι μετά της προαναφερόμενης αναβολής, επέπεσε σε νέο καβγά με τη σύζυγό του, καταλήγοντας να την αρπάξει από τα μαλλιά, να την χτυπήσει και να την πετάξει έξω από το σπίτι ξυπόλυτη. Η γυναίκα κατήγγειλε τα γεγονότα, και ο 37χρονος οδηγήθηκε ξανά στο δικαστήριο κατηγορούμενος για νέα πράξη βίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό βίας από τον σύζυγό της, καθώς είχε ήδη χτυπήσει και τη μεγάλη κόρη τους. Η γυναίκα εξέφρασε φόβους για την ασφάλειά της και ζήτησε να κρατηθεί μακριά από τον σύζυγό της.

Ο 37χρονος ανέφερε στην απολογία του τα εξής: «Πήγα στο σπίτι και ζήτησα μερικά χρήματα. Δεν δεχόταν να μιλήσουμε όμορφα και ωραία, κάλεσε την αστυνομία. Νευρίασα με το παιδί και ήταν λάθος μου. «Βγήκα» από τα ρούχα μου. Μπορεί να παρασύρθηκα λίγο, αλλά όχι ότι ήθελα να τη σκοτώσω».

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ελαφρά σωματική βλάβη (κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου) και ενδοοικογενειακή απειλή.

Του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μήνες και χρηματική ποινή, ενώ αποφάσισε να την αναστείλει υπό τον όρο να μην προσεγγίζει την 33χρονη σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. «Εάν την πλησιάσετε θα πάτε φυλακή» ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο.