Τρομακτική έκρηξη σε σπίτι την ώρα που αστυνομικοί ήταν εκεί για να κάνουν σύλληψη – [Βίντεο]

0
8

Στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνιας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα σπίτι εξερράγη κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που εκτελεί ένταλμα έρευνας. Ο κάτοικος του σπιτιού, Τζείμς Γιου, 56 ετών, αναγνωρίστηκε ως ύποπτος και πιθανώς νεκρός.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο Γιου πυροβόλησε προς τα έξω από το σπίτι του, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στον τόπο. Αστυνομικοί επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του και να εκτελέσουν το ένταλμα έρευνας, αλλά ο ύποπτος δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια, το σπίτι εξερράγη, προκαλώντας τον τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Ο Γιου, που φαίνεται να έχει ισχυρές αντιπαραθέσεις με αρχές και μέσα ενημέρωσης, είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με το FBI και είχε καταγγείλει υποτιθέμενες απάτες. Αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλάμβαναν θεωρίες συνομωσίας και κατηγορίες κατασκοπείας εναντίον γειτόνων.

Η έκρηξη οδήγησε στην εκκένωση πολλών κοντινών σπιτιών, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρούσε να ελέγξει τη φωτιά. Η έρευνα βρίσκεται υπό εξέλιξη, με το FBI να συνδράμει στην ανάλυση των περιστατικών. Περαιτέρω πληροφορίες δεν προκύπτουν καθώς η έρευνα συνεχίζεται.