Τρομακτική επίθεση XL Bully σκύλου σε άνδρα στο σταθμό, λίγη ώρα πριν το τρένο φτάσει – [Βίντεο]

0
8

Σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε στον σταθμό του Stratford του Λνδίνου, όπου ένας μεγάλος σκύλος, αναφερόμενος ως XL Bully, εξαπέλυσε επίθεση σε έναν άνδρα. Το χάος ξεκίνησε όταν η ιδιοκτήτρια των δύο τεράστιων σκύλων φάνηκε να χάνει τον έλεγχο. Ένας παρευρισκόμενος προσπάθησε να βοηθήσει, κρατώντας έναν από τους σκύλους για να επιτρέψει στην ιδιοκτήτρια να βάλει λουρί στον δεύτερο. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή, καθώς ο σκύλος υπό τον έλεγχο του παρευρισκομένου ξαφνικά τον επιτέθηκε. Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να προσπαθεί απεγνωσμένα να αντιμετωπίσει τον επιθετικό σκύλο, ο οποίος επανειλημμένα πηδά και δαγκώνει.

Ταυτόχρονα, προς το άλλο άκρο της πλατφόρμας, η γυναίκα αγωνίζεται με τον δεύτερο σκύλο, φωνάζοντας επανειλημμένα για έλεγχο. Καθώς το χάος εντείνεται, ο άνδρας πέφτει, και ο πρώτος σκύλος επιτίθεται σε αυτόν ενώ βρίσκεται στο έδαφος. Η γυναίκα, κατακρατώντας ακόμα τον μεγάλο σκύλο, τον πιάνει, ενώ ένα τρένο φτάνει στην πλατφόρμα. Η ανατριχιαστική σκηνή υπογραμμίζει τους κινδύνους χειρισμού ισχυρών σκύλων και τη σημασία της υπεύθυνης ιδιοκτησίας για την αποφυγή τέτοιων ανησυχητικών καταστάσεων.

@itvnews Man nearly falls on train tracks at Stratford station in London after suspected XL Bully dog attack #itvnews #londonnews #xlbully #xlbullies ♬ original sound – itvnews